Tuesday, March 6, 2012

HINC SANITAS

Gigih harini g Post Office tengah2 hujan lebat semata2 nak g amik pos berdaftar.

bila sampai, cik kak jaga kaunter bukan main masam lagi. sungguh tak mesra pelanggan. pastu bila dapat, rupanya2 dapat dalam bentuk scroll camni..


kasi closed up sket..

dan masa nak handover parcel tuh, cik kak penjaga kaunter tu terbaca gelaran nama.. terus muka senyum melebar nak berbuat2 baik, seolah2 macam dah kenal lama! citt!! sungguh double standard, padahal gelaran tuh bukannya Datin/PuanSri  pun! dokter cabuk aje! kalo kat uk, org tak pandang pun stkt gelaran Dr nih.. haish!

okeh, malas nk layan dahh..

tujuan entry kalini sebab nk tayang surat cari makan nih..
.


.


.


.


.


yeay! alhamdulillah dah sampai surat dr royal college nih kira dah boleh guna title dgn officialnya..juta juta lemon duit habis dan 3 thn masa spent utk dapatkan kertas putih ni sekeping.. finally dapat jugak kertas utk cari makan nih..tinggal nk tunggu sekeping lagi surat dari my beloved uni pulak..


Hinc Sanitas (from here, health). simple but meaningful motto.
Proud to be one of their members.

.....so, anyone interested to hire me? ;)


3 comments:

kucingorengemok said...

i think "juta² lemon duit habis" tu ke arah membeli kitchen gadgets pun ye jugak, tak ke? hehehe ;)

congrats, dr!

Aslynda Jane said...

congatulasi Doctor ;D

Zie Noorzail said...

salam perkenalan dr!

Syok dok baca semo citer psl ur journey di perantauan especially yg ada citer psl stratford-Upon-avon...gambar2 pong cantik2!