Friday, June 29, 2012

Obsession

Inchik suami amatla obses dengan segala macam perkara yg berkait dgn sekolah lama dia.. beberapa minggu lepas, dia bgtau ada order touch and go card online, sambil2 menderma utk renovation info lab ke hape ntah.. ok bang, tak kisah pon, beli la bang..



  
the touch and go card.
 limited edition katanya. ok fine.
dan the only school yg ada their own touch and go card katanya..


 ok fine. tak kisah lah.  rm35 je pun sekeping (tu pun dah mahal sebab biasanya TnG card rm10 je,tu pon refundable kalau kita return kad).. takpe lah.. niat sambil2 menderma.


hmmmm...


but then, bila parcel sampai,
 tup2 bukannya sekeping, tapi 2 keping!!!

aiyarkkk...pastu siap paksa suruh ai habiskan my current TnG card punya credit,dan terus nk dispose/ bg kad tu kat sesapa. sebabnya nak letak dua2 kad ni dlm his so-called sports car dan kereta 4 tayar dia tuh..


erkkk!!! dan dgr2nya berapa ratus keping ntah kad ni laku dlm masa less than 2wks!skrgni dah sold out semua, but still ada request nk beli..hmmm... sama je semua budak skolah ni memang ada obsession yg melampau terhadap sekolah termasukla inchik boss aku. layan aje ler.. nak tunggu 2-3 tahun nanti kot boleh jual (sambil amik untung ) kat bebudak sekolah ni yg obsess tapi tak sempat nak beli kad TnG ni, aci tak?? hehehe



Fiat sapienta virtus (manliness through wisdom) is their school motto.



6 comments:

tetiba nak jadi anonimus wahahahah said...

hahahahahaha cer cek beliau ada beli tak agak2 nya. eh matikla beliau kan penah gugel blog akak??? larikkkkkkkkkk

OneWan said...

nanti saya tnya.. hehehe

*hai inchik bos!!* :D

naza said...

nasib hubby ku tak obses sgt skolah die..tp kene tanye FIL..tah2 die beli..hehe..

dzulfikar samsudin said...

sib baik den sekolah bese je.takde mende yg nak diobseskan.hehehe

pasni bley la hapdate pasai dental nite plak.huhu
commentar no satu tu izza ekkk..ngadanya nak guna anom. haha

OneWan said...

tu la kan?? ai pon skolah kat kampung jer..


dental nite? takde hapdet sbb takde snap pics pon.

komentar nombor satu tu adalah org kuat inchik boss yg tetiba nak jadik anonimes.

wan G Silk said...

manliness through wisdom..camane tu? hehe..seronok tgk bebudak old boys jumpa geng2 diorang..hehe