Friday, August 31, 2012

THE crib!! ;-)

Introducing our new home..

Tadaaaa!!! :-)

 semi-d, lot paling tepi.  

dan menghadap main road/kedai2..

(very) big enough for us. :)


  
the porch can easily accomodate 2 cars.

dah ada plan nak buat apa kat sini..kena giat kumpul duit je, insya Allah! :D

  


*the progress as of 11th July 2012*


p/s: we decided to buy type B, due to the house design. the only reason is type A has got so many rooms and toilets (we might end up having 3 rooms and 3 toilets for each of us!! pengsan!!) hahhahaha :p






4 comments:

dzulfikar samsudin said...

wowwwww....i just got lump in my throat.ini rumah tak mampu den miliki :'(

Unknown said...

dear, i'm not so good in this area. So would like to ask, usually rumah yg dh naik, we can still get rebates ke, or this does depends on the developer themselves? :) Usually what I always heard we can get bumi discounts, rebates etc bila rumah belum naik, but we can already book :D

Thanks you.

OneWan said...

Dzul... Insya Allah.. DUlu sebelum balik pon kitorg tak pernah terpikir pon nok beli umah etc.. Balik dulu, Insya Allah Ada la rezki tu nanti.. Ntah2 lagi best dr umah ni, mana tau kan.. :-)

OneWan said...

Dear Unknown...
Thanks for dropping by..setahu saya la, actually rebates etc bergantung pd developer.kalo kebetulan nasib baik developer tgh nak but promo, diorg Akan bg rebates, regardless rumah dah naik ke belum.Utk bumi rebates tu mmg biasanya Akan dapat..