Monday, December 26, 2011

Semah in the house!!

Semah (my UKM friend) datang visit hari Sabtu bebaruni.  memula tu plan bagai nak rak-mcm2 tempat duk suggest  nk jumpa, dr KL sampai lah nk jumpa kat PD.. tapi  last2 rezki kami dapat jumpa kat rumah Sabtu pagi.. sebab tuan rumah rajinnnnnn sangat nk masak prepare breakfast kan (ehem!), so dapatla jugak kitorg jamu tetamu dengan nasi dagang dan roti canai.. express punya preparation, tak sampai sejam semua dah ready atas meja! hehehe :p

tapi takpe food tu tak penting (ye ke, semah?mana yg terkurang tu  sorry la noo! hehehe), apa yg penting dapat jumpa dan lepak2 sambil borak2 bertanya khabar.. eventhough rumah tak fully ready/settle lagi.. hentam sajalah dgn kekotak di tengah ruang tamu dan dgn jam dinding yg dah hampir 4 tahun tak bertukar bateri tu pun.. kannn? :D

my hubby lak cam enjoy jugak dapat jumpa hasben semah.. hubby minat giler ngan tentera, kebetulan pulak hubby semah soldadu pulak tuh.. so memang senang la nak berborak, biar jer inchik hubbies sekalian buat cerita sendiri, takde org nk kacau kitorg berbual! :)

gambar hiasan- time weols ke PD aritu- pergi semata2 utk hubby tengok pameran askar jer..  masa amik gmbar ni, ai dah berdiri kat blkg hubby dekat 10minit, tp boleh dia tak sedar!! khusyuk bebenor dengar pak sarjan bg explaination pasal kereta kebal neh.. isk isk isk..
 
 
Thanks for visiting, dear! Lainkali jemput la datang lagi.. Insya Allah ada rezki lebih kami sampai ke Perligh pulak.. :)

2 comments:

siti hasmah said...

wan...btl3..makan xpenting..yg penting bleh borak2..gossip2...hahaha..smpai en.husband 2-3 kali dok cuit ajak blk sbb kesuntukan masa dah nak gerak blk ps...
tp yg aku kagum tu...bleh pulak salam dr PD sampai ke SP..dan semestinya en.husband berjaya meneka sapa yg krm salam kat dia dgn tepat..sapa lg yg minat nak tgk benda2 tu selain Marwan..heheheh

zailamohamad said...

bila pula nak jamu kami makan nasi dagang ni?? hehehe *gurau aje*