Tuesday, March 23, 2010

Takziah

Salam takziah diucapkan untuk coursemate saya yg telah kehilangan bapa mertuanya pagi tadi..
Al-Fatihah.




ps: paling sedih sebab anak menantu tak sempat balik dr london utk berjumpa buat kali terakhir. tmbah sedih lagi sebab tak sempat arwah nak jumpa cucu baru (yg lahir kat london 3bulan lepas)..... Semoga Dilla dan Azman (dan baby Aidan) tabah dalam menghadapi dugaan ni..

pss: Ni antara cabaran yg perlu ditempuhi kalo nak belajar obersi. tetiba terasa nak habis belajo cepat2 dan balik cepat2. semoga famili semua sihat dan dilindungi Allah sepanjang saya berada di sini.. amin..

psss: *emotional mode* maybe sbb stress nak exam+research.. :(

3 comments:

mama ju, said...

salam Wan

Takziah utk coumate tu.Alfatihah.
Mama ju dah sign in dan link blog ni.mama dpt dr bonda Wan.

Jumpa lagi.

wan_syahira said...

all d best for ur research ~we're in the same boat~~ fuhhhh!!

naza said...

Takziah utk Dilla and family..saye pun br kehilangan..eventho aunty, but she's like my mom too!! take care!