Wednesday, March 24, 2010

Tak sabarnyaaaaaaaa!! :)

YEAY!

Saya amat tidak sabar untuk berjumpa lagi dengan Becky Bloomwood dan Luke Brandon dan Minnie, their daughter!!!!!! yup, you heard me right! Sophie Kinsella akan kuarkan buku terbaru dia utk Shopaholic series!!

Bestnyer!! :))

Tgk kulit buku ni pon dah ada adrenaline rush! hehehe :P kalini boleh baca dgn penuh penghayatan dan pemahaman yg lebih sket .. almaklumler tmpt2 lokasi shopping tuh semua kat sekitar london..jgn sampai terpengaruh dahler! :P

Best! :))

Apapon, memang tak sabo tunggu 2 September nih! dan sesungguhnya saya telah selamat membuat pre-order kat Amazon tadi! yeah! saya dah beli buku ni, eventhough lagi 5bulan baru dia kuar! :P hahahahaha

Best! Best! Best!! :))

~terus mata tak ngantuks dah! tetiba terasa rindu nak baca shopaholic series balik semula! seb baik my collections semua kat kl, kalo tak sure research orgtuh terbengkalai! :P hahaha


TAK SABARNYAAAAA!!!!!!!!!!!! :P



p.s: btw thanks to hubby yg terbaca pasal buku ni kat amazon. nampak sgt dah ketinggalan jauh bab2 novels skang nih.. :)

pss: kpd sesapa yg belum pernah baca Shopaholic Series/any books by Sophie Kinsella, sila baca sekarang! buku2 dia best giler! saya dah sampai tahap takyah baca sinopsis/review buku dah-semuanya saya pasti beli.. any books by Kinsella is superb!! trust me!!!!!!!!!!!!! :)

psss: really really really hope there will be a book signing session with Sophie Kinsella in london!! dah ada kuar buku baru ni, hopefully adala booksigning session.. I'm dying to have her signature!!!!!!!!!

3 comments:

naza said...

owh tak sabar gak...sye pun dh lama x browse amazon..hopefully ade la book signing sophie ni..mengada btul mase twenties girls tu kene bayar..hampeh je..

isz_3707 said...

please get me one klau ada signing session. i xtau pun dia pas shopaholic & baby ada lg sambungan. xsabar jugak! thx for the info babe ;)

Wan said...

naza:
memang mengada dan hampeh pun si kinsella ni.. buat2 jual mahal lak! mmg harap sgt2 ada book signing ni sempena buku ni.. kalo tak memang harapan kecundang gak la nak dapatkan sign dia seblom balik mesia next year.. huhuhu

isz:
Insya Allah, kalau ada book signing session kinsella+saya ada peluang pegi, nnti saya announce kat sini.. tu la kan, memang tak sabar nak tunggu buku ni.. owh btw, kat mph online dah ada bukak pre-order utk buku ni.. :-)