Tuesday, March 9, 2010

Karipap meletops!

Ingat lagi tak entry pasal karipap ni dulu? Kalau dulu jadi tokeh kopok lekor, tp sejak dua menjak pandai buat karipap ni tetiba jadi tokeh karipap laks. hehehe Bizi2 pon tp weekend bebaruni sempat buat karipap lagi. Kalini buat byk sket, since ramai yg nak makan kalinih..

Dah cam ala2 nak wat bisnes nih.. wakakaka :P


Compared to that last time, this time around i buat inti spesel sket la.. taruk telur kat dalam tuh with extra meat and less potatoes.Saja nak tiru ala2 karipap Ikea la nih kununnya.. hehehe Alhamdulillah dah ramai gak member2 yg dapat merasa karipap ni.




tersohor dan kunun la ala2 'karipap meletops' gak la kat East London ni
(perasan abis, sila m*ntah) :P .... sampaikan....

-

-

-

-


-


-


-

-

-

-

-

-

-

-

-


Ia benar2 meletopssssss kat dalam microwave pagi semalam! hahahahahahaha :P nih la gara2 terbangun lambat nak ke skolah,tp ada hati nak breakfast (normally i teramat jarang breakfast,paling rajin pon minum milo jer secawan). malas punya pasal, main campak jer leftovers karipap dlm microwave, terlupa setkan brapa minit ntah (rasanya cam 2-3min jer), tp tetiba jer ada explosion kat dapur!! sampaikan terlewat ke skolah, sbb terpaksa buat operasi membersih sisa2 bahan letupan kat dapur..


So officially yours truly nak gantung kuali goreng karipap lepas nih. No more karipap, tunggu kita balik makan kat Ikea KL je la nanti, ye yang.. :P




p/s: selingan semata2.. i am still busy tahap cipan! dahlama berpoya2 kat london! :((

3 comments:

zailamohamad said...

nampak macam sedap, pahni buleh buko kedai karipap di tengah kota London ah;)

zailamohamad said...

babe, amik award kat blog i ya

Akak Ratu said...

baca blog verde buat karipap, blog wan buat karipap, akak pun dah mula rasa nak buat karipap... he he