Monday, August 22, 2011

Edisi makan2 di Tayyabs

Entry edisi makan2 seblom puasa kat Tayyabs. peristiwa berlaku sebelum berlepas ke Tanah Melayu bulan Julai lepas, tp baru teringat nak hapdet sbb terjumpa gmbar masa tgh mengemas storage laptop. so haruslah tayang kat sini, so that nnti bila dah balik for good ke tanahair ada can la nk drooling2 mengidam.. hehehe

Memang sedap sekali makan kat situ haritu. yg buatkannya bertambah sedap sebab Free summore.  free flow pulak tu.. hahaha rezki beb.. dahla masa tu 1 day after the exam,dah selamat pass semuanya so tu yg muka ceria dan relief tak hengat tu..

with the sponsor of the day. hina one of my best buddy in uni. dia belanja ni pon sbb takut tak sempat nk babai2 kat ai sblm abis term.. terharu giler!!

dilla-aidan-hina-me, pappadom and salad.

look at the spread! yummy!!

happy faces. and 2 big jug of mango lassi. memang heaven!!

chicken biryani, yg sungguh delish. dr kejauhan- karahi king prawns. sedap giler!!! harga pon memang terbaek! hahaha :p

starter: pappadom and chicken tikka kalo tak silap.. 

muka yg tgh-kenyang-tak-hengat-tp-food-byk-lagi tak abis.. 
apapon peshwari nan memang superb!! tak sure mesia ada ke tak.. nan yg ala2 berkaramel gitu.. 


semua food diorder oleh Hina. memang Tayyabs ni serve halal Northern Indian food. so memang Hina knows best lar.. tu yg semua yg diorder semua sedap2.. :) eh lagi satu, org ckp Tayyabs has the best curry in London. kalo musim winter, memang sampai kena q utk dapatkan tempat.. musim summer lengang la sket - org2 tayyabs ckp sbb mat saleh ramai makan kari musim winter sbb spicy so boleh panaskan badan.. so sesapa yg dtg london, wajibla singgah makan kat sini, dlm 50m je dr my skool.. mari..mari.. mari.. :)

p/s; certain pics were stolen from my fren's fb. u know who u are. tenkius. :p

4 comments:

littlehumblelynn said...

dr wan ;

teringat beef tikka di SABA RESTAURANT..alahai sedapnya :-)

Aswani said...

tkg oder nak bgtau: tu penshwari nan ler! ;p

Oyis said...

lapar plak tgk juadah ni time2 posa gini. my bad bukak blog di waktu kerja hehehe !

Wan said...

lynn: dulu2 suka gak makan kat saba. :)

wani: ye lar,short term memory loss. aku dah tukar! :p

oyis: buat kerja mustila ada selingan, baru best! :)