Wednesday, January 18, 2012

Aged

I think I'll aged prematurely.. huarghh!! :(


Pemandangan biasa saya setiap pagi skrgni (sejak dua menjak sekolah dibukak thn ni)..

 tu tak termasuk lagi  kalau ada insiden2 lori tergesel pokok (semalam), van & kereta terbakar (last week), kereta accident etc.. 


tambah lagi pancit kalau timetable full. cam harini, bebudak sume duk pakat bawak kes susah, seriously rasa cam terdera mental jugak..bukan mental budak, tp mental org yg jaga budak*.. macamana tuh?? panchits betoi, sampai takdak masa nak sembang2 dgn rakan taulan.. hehehe part bertukar2 pikiran adalah part paling penting kat opis tuh... :p


kan ke bagus kalau dapat something yg best..
at least looking forward sket nk pergi-balik opis..


sambil terdera, sambil berangan nak dapat kereta idaman!  takdela high taste mana pon, nak yg kaler merah tuh jer..tetiba nafsu serakah makin menjadi2, tp tak sedar diri duit ciput.. hehehe :p


sekian.


*niat nak tolong bebudak jer lar..  nnti mati ilmu2 tu kalo bebudakni prektik, kita dapat pahala jugak kan.. esp kalo ilmu tu diorg diguna utk tlg org lain, pastu orgtu pulak guna benda tu utk makan, mengaji etc..(tazkirah utk hari ini,sekian)*

3 comments:

littlehumblelynn said...

Drwan,

smg ilmu yg dicurahkan memberi manfaat bukan pd 1 golongan shj ttp pd segenap lapisan msykt.Smg Allah permudahkan setiap pekerjaan.

Oppsss crv kah itu?
Sesuai tuh kalo dr pakai,xper berangan dulu.x dpt thn ni,thn dpn ada lg .insyaallah :-D

dxoul lacruz said...

tengok gambo yang first tu je dah stress dah... mengharap ada tube direct dari Shah Alam ke Pandan Indah..

OneWan said...

lynn:
amiin!! :)

dxoul:
so bila nak balik??? hehe