Friday, April 29, 2011

The crazy Abbey campers at the royal wedding!!

It was an amazing (crazy) atmosphere!  Let the photos do all the talking!! all photos taken this afternoon, less than 24hours before the big wedding!! :D

Semua gambar panas2 segar dari London lagi! hehehe
jom layannnsss!!

flags, flags and flagssss!!! 
 

Afghan's demonstrators. yg duk berdiri tuh org betul tau.

 The Westminster Abbey.banyak betol reporters. mikrofon bulu2 ni pon banyak!

more reporters across the road.. 

more and more reporters!!

and they are Mamma Mia actors?? :p

Flag sellers! untung besar diorg nih, silap tak buat part time jual union jack!! :p

The crazy Abbey campers!!!
berpuluh2 (or izzit ratus2??) small tents across the road from the abbey!!

the youngest campers: twin girls. berkhemah sempena cuti skolah, nanti boleh buat karangan cikgu suruh..hehehe

Her Majesty? :p

and the 'Lady' (with a blue plastic chair).. :p

let's celebrate! champagne, anyone?? :p

berumah tangga kat depan Westminster Abbey... bukan senang nk dapat peluang camni, tanpa kena halau!!

makcik ni fanatik dgn Lady Diana..  


the craziest camper of all!

55yrs, 4000miles for 4000hours! gila (glamer)!! :p

makcik pakcik turut serta..

more canadians!

glamer cik kak ni, ramai nak snap pic dia dgn pose nih! :p

cheesy camper!

large crowd at the abbey today. 
takleh imagine esok camne... hahaha

p/s; sorry sebab pics tak tersusun sgt. main sukahati haplod jer. hehehe

1 comment:

zailamohamad said...

fanatik betul orang UK dengan royal wedding ni kan