Thursday, April 28, 2011

ke gagang

Alhamdulillah dah selamat pulang ke gagang! Rasanya semalam boleh masuk dlm sejarah jugak, sebab dlm masa sehari tu semua jenis transport kitorg redah.. nih kalo ikut susunan turutan transport yg kitorg guna sepanjang hari semalam..
  • Pepagi buta amik  metro utk ke central station
  • then naik intercity train utk ke nearby town
  • menapak kaki dlm 20minit
  • hala balik, repeat balik : menapak dan train utk ke central
  • then dr central station kitorg amik tram pulak
  • pastuh kitorg naik canal cruise yg tersangat enjoyable
  • dr cruise sempat lagik naik hop on hop off bus
  • terpaksa menapak lagi utk ke hotel. perjalanan yg amik masa 20min kitorg menapak dlm masa 10min je sbb kalut takut tertinggal belon! hehehe
  • naik metro again then amik train utk ke airport
  • kapal terbang ke london
  • sbb dah malas nak tukar2 transport byk kali we decided to try the shuttle bus to london.
  • then amik underground tube, dahtu terpaksa duduk seblah matsaleh mabuk! eeuuww!
    yes! dlm masa satu hari shj semua nih! gila ke tak gila?? hehehe errkkk.. sebab banyak sgt turun naik transpot, sampai tahap cuakness gak sbb terlambattt sesangat ke airport!! disusuli dgn pancits yg tak terhingga, 696 photos dan 2.8GB of SD card storage from my cikai kamera alone!! apapon, mmg worth every effort dan among the best trip gak lar! :p

    will update later! byk benda nak citer neh..  :)

    1 comment:

    littlehumblelynn said...

    DR

    padanlah sunyi-sepi blog ni..rupanya main lumba-larik yek./.cant wait next entry :P)