Thursday, September 23, 2010

Alhamdulillah!!

Alhamdulillah dah setel semua!!! dan Alhamdulillah kenkawan pon semua pass!!

My viva was a tough one this morning.. apapon, the external examiner said he enjoys reading my thesis :D, and i'm pushing him to his limit with the project!! hehehe disebabkan external examiner tuh suka tajuk my projek, so byk giler2 soalan dia tnya.. hampir semua benda nak kena explain! tak aci kan?? dahla org Glasgow, mana nak paham dia punya slang lagik (a solid reason to go to Scotland lepas nih!!hehehe), mana nak korek info2 yg dah berkarat dlm kepala nih lagi, tuh tak termasuk nervous lagik!! iskkk... mmg giler tergagap2 nk ingat balik semua benda, dahla tak study sangat!! stress giler!! nyesal pon ada sbb raya sakan sgt dan tak study! hehehe dia siap suruh publishkan lagik, dan sambung wat the extension of the project kat Mesia.. hehehe insya Allah kalau berkemampuan dan rajin! :P

sementara duk tunggu results tuh sempat lar kuar makan2 dulu kat our fave place near the school.. dahla my greek fren tuh dah nak back for good saturday nih+masing2 dah lama giler tak jumpa, so mmg borak tak hengat gak lar!

Turkish restaurant paling glamer kat Whitechapel: Maedah Grill. the whole group minus Ahmed.

Dilla, Kalli yg dah nak balik Greece for good sbb nk kawin :( dan Hina- warganegara Ireland yg berasal dr Pakistan..

Suhayla dr Qatar, me yg dah gumuks giler sejak selepas raya dan Hikmah.

me tgh muka serabai tunggu results kat skool..

dilla dan hikmah.. mat2 saleh slalu konpius muka saya dan hikmah, mebe sbb cara pakai tudung yg sama kot?? :P

Kalli dan Sasa (budak Greek paeds 1st year)


tp apapon, yg penting dah selamat lepas semua!
Alhamdulillah!!

6 comments:

mohdandmeriam said...

salam ja..tahniah banyak2 dari mama..tunggu juga tentang perkara ni..dah boleh enjoy sakanlah ye lepas ni hehe..

S.u.F.e.E said...

alhamdulillah...

syukur, semuanya dipermudahkan :)
happy for you and agak menggelupur jugak la
bila ingat2 my turn akan menyusul kemudian
huks...

so, jgn segan2.. sila la reward diri anda dengan apa2 yang patut!!! :D

Wan said...

thanks!

sufee: awal2 masa dkt2 thesis nak siap kita dah reward dah.. so skng nih dah kena puasa kejap,at least till boxing!! haha :P

Oyis said...

tahniah kak wan!

Wan said...

thanks oyis! :)

naza said...

Congrats!!ketinggalan sbb lama + malas nk bukak/baca blog..hehe..