Wednesday, September 22, 2010

jet lag (or malas?) and longchamp pressie!! :P

sejak balik, jet lag belum reda lagik
pastuh asal je masuk maghrib (7pm london time) ngantuks...
mebe sbb syaiton tgh kuat time nih kot!
dahtu masuk jer kul 3pg otomatik mata cerah, takleh nak tido.


ditambah lak ngan esok ada viva.
lagiii la mengada2 jet lag (+malas) saya nih!
asal bukak buku jer, ngantuk... kunun jet lag, padahal malas!
padahal bukannya dah abis study pon!
isk..isk..isk..


so how??


tapi kan... dlm duk bermalas2 + jet lag nih, tetiba dimurahkan rezki...
tetiba semalam ada org bg pressie longchamp sebijik! hahaha

yeay!!! kiranya my second longchamp la nih*! alhamdulillah!!
thank you sooo much!!!! :))
*which reminds me to start collecting longchamp now! target nk bwk balik pelbagai size/ kaler/collections.. tetiba nerbes lak, takut tak sempat nak collect!hahahahaha*






p/s: tak sabo tunggu weekend!! nak memulakan hidup seperti sediakala ngan inchik hubby di perantauan! banyak giler planning nih!!! :P

7 comments:

kucingorengemok said...

i nak ngadu ni... sibuk² kasi can kat orang uk makan gcb dulu hari tu kan, sekali time kita nak gi beli, promo dah abis beb! nangessss kat depan mcd, huahaha!

Wan said...

hahahahahahaha seriously u dah kerugian besar!!! :P i pon frust nonggeng gaks, sbb kunun nak tunggu lepas raya utk pekena double gcb, tgk2 promo dah abis!! mmg balik uk ngan air liur yg meleleh gak lar... uwaaa!!

p/s: in total i berjaya makan 6bijik gcb.. patutla badan cam gemuk semacam jer..takpe, ada masa setahun lg nk kuruskan badan, bior balik nnti org nmpak cam idup susah di perantauan skets! :P

Nana said...

viva dah??? good luck ok!!! moga2 you pass with flying colors!!!

awanis said...

wan, sapa yg kasik tu? ckp kat dia, i pun nak jadi kawa
n dia lah ;)
btw good luck viva!

naza said...

eh i'm going to disneyland in nov..nk borong longchamp gak nnt..nk pesan??hehe...mine dh 4..tp nk menambah collection gaks..jom buat customize nyer nak??hehe..

Wan said...

nana: thanks!!!

k.awanis: thanks.. my fren from kl gave me, skrng diorg dtg pusing london.. longchamp panas2 dr paris lak tuh.. hehehe lucky me dapat kawan baik hati! hahahah :P

naza:
naaakkkk pesan!! nak masuk paris tak? ke smpai ke disneyland jer? nnti kita pm ek.. ;)

naza said...

pegi disneyland and nk pegi chic outlet yg dkt situh..pegi Paris murah sket je..baik pegi outlet terus!! hehe..