Saturday, June 4, 2011

The Fourth of June

Empat-enam-empat.
Is our favourite date.but...
Nothing to look forward to this year.
No roses, no special dinner, no anni-vacay europe trip, no celebration and the worst is, no HIM! 
Not the best one for us this year. Obviously.
The price that we have to pay to be in the UK.



Hanya gambar sebagai pengganti diri (chewah!) :p



no, I'm not expecting. well, not yet! sila jampi kuat2.. :p



*

*


*


*


*


*



its just this lor... 
(needs to start practice my mang-lish now i presume?hehe)


*



*



*



*



*



*



*




*


photo frame jer pon.. hehehe
 


  
That's why this year dapat photo frame sbg hadiah anniversary kot? hahaha 

tetiba je arrived at my concierge yesterday. Sony DPF-D1020.

10 inch Sony digital photo viewer, video player and audio player.

video
the video didn't do justice to the photo frame, but the music is the original sound from the frame. funky and not bad at all! and of course we can upload our own favourite music, re-adjust the volume-well, there's a remote control attached, remember? lg satu yg bestnya sbb photo frame ni boleh letak either horizontal or vertical, gmbar akan pusing2 sdr, ala.. cam function iphone-ipad tuh... hehe cuma tak sempat nk try bluetooth je lagi..  :P (errk..cam iklan klinik gigi la pulak!main cucuk jer SD card yg ada,kebetulan baru lepas snap photos kat klinik! haha)

superb! puas hati. siap dgn remote control, internal audio system,internal 2Gb memory, bluetooth,memory card reader, sound system dia pon bagus dan screen mmg sgt clear. siap dgn digital clock/calendar and timer as well!!lambang sony kat bwh tu boleh di turn off, kalo tak suka.. kalo bosan2 tgk photos, boleh switch to clock mode lak. kira ala2 jam digital la kan.. multi purpose,i loike!! :) but the only downside, cuma takde touch screen je, but hey, who would want to touch their photo frame right?tgk kat bwh tu dah kotor dgn my thumprints! lagipon mana wujud lagi touch screen photo frame kat pasaran cik wan oooi!! dah ada remote control pon dah cukup power dah! hahaha all in all, this frame is super highly recommended, u wont regret. period.



Happy 7th anniversary, dear.
Miss u loads!! pls come back soon!! *sigh*
and err..nextyear siap lar, kena double celebration, ok!
kena ganti balik, tak kira! muahahaha :p
(cam tak caya jer dah 7thn, rasa cam baru kawen 7bulan je.. perasan muda sokmo!hehehe)


p/s: sayang isteri tinggal-tinggal kan.. cuba kena tinggal sekali, tengok sayang ke tak? :p ermm  kalo dah sebulan kena tinggal tp tak miss apa2pon, something wrong somewhere lah kot?! nauzubillah! ...4 more weeks!

8 comments:

Dr. Nor said...

Happy anniversary Wan Nor. Wow dah 7 tahun ehh.. Still remember the day I attended your wedding.

Lady Lavender said...

hepi anniversary..semoga hepi & bahagia selalu aminn :-)

p/s: kita pun duk berangan nak ada digital photo viewer tu tapi tak dpt2 lagi heehe..

wan_syahira said...

Ingtkan ipad td...kih3...Laen kali mintak ipad lak..kiki..
mase exam baru2nie, aku duk addict kat angry bird..tetibe kwn aku dpt sebijik samsung galaxy free! jeles giler aku time tuh...haha...

Wan said...

Hi Dr Nor!!thanks! err... just curious, camne blh jumpa my blog ni? malu i, bila bos baca blog! hehehe

LL:
thanks lady! sempat lg nk beli tuh, rasanya wajib ada la, sbb takkan nk printout semua pics yg ada kan? hehehe

yaa:
ipad kena tunggu balik mesia la. cam lagi murah kat mesia jer aku dgr. hehehe

naza said...

Happy Anniversary! Nnt cik abg blk apalg..buat pressie sendiri laa.. Hehe..7 yrs dah....tunggu apa lagi?? Jeng3x..Made in UK laah..
P/s: jgn marah nooo...

Wan said...

naza: thanks! errkkk actually 'baru' 7yrs lar! hehehe dah agak dah sure akan ada yg bg suggestion tuh..insya Allah! :p

Uncle Lee said...

Hi Wan well done! Happy anniversary, wishing you many more to come with lots of laughter, good health and sunshine.

A wedding anniversary is the celebration of love, trust, partnership, tolerance and tenacity. The order varies for any given year, ha ha.
Have a pleasant week and keep a song in your heart....
Lee.
ps, absence makes the love fonder.

zailamohamad said...

happy anniversary Wan..Wan kawen awal setahun je dr Zaila;)