Wednesday, June 29, 2011

Stress!

Kemuncak kerjaya selama 3 thn di London... duk bizi buat case report yg tak setel2. kes yg duk buat treatment 3thn, nk kena simplify in less than 2k words. dahla nak kena prepare 4 cases yg canggih manggih.. pening, sakit kepala sampai tahap dah nak termuntah dah nih!  rasanya cam dah naik darah 2-3hari ni. seb baik takde BP set, kalo tak sure tambah lagi pening tgk blood pressure sendiri. study pon terumbang ambing, next week dah nak exam! help!! *gulp*

beauty makeover? nope, consultant saya paling tak setuju dgn makeover2/aesthetic/cosmetic dentistry nih. sebabnya, bg dia kalo benda2 cosmetic semua bersifat sementara kan, dan at the end of the day kita rub off, kasi buang bersih2 kan? dah ramai dentist yg involve dgn program beauty makeover uk ni kena sue,sbbnya prektis tak betul, nak cantik jer, tp end result tak tahan lama.. eh bosan lak nak citer benda2 educational ni.. nntila sy citer, lgpon tgh bizi nih. hehe ...dan skarang, uols pulak nk muntah, sbb dah tgk gambar gigi, kan? hehehe :p


....wish me luck!!! :(

1 comment:

littlehumblelynn said...

all the best dr

tahun ni dpt raya tganu x ?