Wednesday, June 15, 2011

Kursus bersama cik oink-oink

Minggu kembali bizi. last week bukan main lepak lagi, sbb the whole clinic tutup utk budak undergrads exams. mmg full day, 9-5 for 5 days kena g skolah minggu nih. tu pon nk kena curi2 masa utk buat labwork pon tak sempat2 lagi. :(

dan dalam duk bizi2 tuh sempat jugak attend kursus terakhir bersama kepala cik oink2 nih semalam.. ok gak kursus tu, dptla sikit2 exposure dlm hands on perio sblm balik ni kan! owh ye, kat sini diorg mmg suka guna kepala cik bab* ni, tatau naper.. ermm niat sbb nak belajar, so join je lar..

tadaaa!! saspens je nk masa nak bukak plastik tuh.. hehehe :p

posing dulu seblom bukak plastik. karang tak pepasal kena samak kamera pulak. heheh :p 

ada org malu.. owh, jgn main2 makcik ni g skolah bwk bag harrods knightsbridge tau! :p 

Hina. all ready with white coat+surgical gown+butcher's apron! hehe :P 

nih dah kali ke 3 berjumpa dgn kepala oink3 nih. cuma kalini agak mencabar sbb diorg kasi the whole kepala okeh!! bila tgk hidung pink tu terus rasa cam lain macam sket..dahla kalini diorg kasi yg frozen, nak kena defrost la pulak!! isk isk isk.. otherwise, the course was ok, berjaya gak lunyaikan kepala cik bab sekor aritu..heheh lgpon jz nak main potong2 dgn jahit2 jer kan.. :p

hmm.. mmg tgh kesuntukan masa skrgni..bizi bizi bizi!! so ni checklist kena buat by end of june:
  • case presentation reports (4 cases) baru nk stat mlm nih, tp sempat blogging dulu. haha :p
  • photos for exam cases --> casts, xrays etc
  • labwork for exam case!
  • analyse results for new project. belom stat apapon lagi nih!! 
  • write ups for submission. dah berpuluh draf hntar, tp peringkat sv pon belum lulus2 lagik! mama, help me!! :(
  • audit project.. satu hape pon belum buat, next month dah kena present!! aiiyoyoo!! :(
  • poster?! 
  • siapkan kes semua patients yg ada.. mr coordinator ckp, selagi tak siap semua kes, takleh balik mesia! huwwaaa.. erkk kalo diorg byr scholar, sanggup je stay utk siapkan patients! hahaha :p
  • selfridges and harrods summer sale. dalam duk bizi2, smpaikan tak sempat nak g jenguk summer sale lagi, ok!! first time ni dlm 3thn duduk sini taksempat nk pergi jenguk on the 1st/2nd day of sale! stress tau!! aiyyaaarrkkk!! :(

6 comments:

kucingorengemok said...

soalan jahil (ampunkan saya, hehe)- awak study gigi dia ke?

littlehumblelynn said...

dr


terbayang2 x tgh makan..soalan xde insuran ni..hehee..apapun thrill jugak kan!!

The Petite Blogger said...

cool blog!

xoxo jenna
http://thepetiteblog.blogspot.com

Nor said...

Wan Nor,

Apa2 pun, jgn lupa pasal Chanel I okayy.. Hehe

Wan said...

KoG:
errmmm sort of! hahaha :p diorg found out that texture mucosa (gum) cik bab ada sikit2 persamaan dgn mucosa manusia.. dan kepala ni murah kat sini, agaknya sbb diorg takde kari kepala benda alah ni kot? hehehe

lynn:
alah bisa, tegal biasa.. dah mmg dasar kuat makan, ikut mana pon still makan byk gak! hehehe :p

petite blogger:
thanks!

Dr Nor:
insya allah. by 12th july sy dah free, nnti i update, ok! ;)

dd said...

hermm besar je pengorbanan ek nak belajar kat tempat org ek... klau kat mesia dorg buat camni sure da jadi issu besar kan... takpe,takpe semoga berjaya...