Wednesday, July 21, 2010

Lima jari?!

Td masa klinik tetiba perasan something kat kaki patient.. sekali imbas cam stokin.. dua kali imbas cam kaki.. tiga kaki imbas cam kasut! hahahha tp mmg terkelip2 4-5kali jugak saya tgk,sblm stat bukak mulut tnya dia.. maklumler sbb tak pernah tgk kan.. (jakun!) :P manala tau kot2 dia saja2 bukak kasut sbb nak duk atas dental chair kan? :P ataupon tetiba ada mat saleh wat perangai gila2 trend tak pakai kasut lak kan sempena summer nih?! hahaha :P

ok, arini patient saya dtg pakai benda nih...




dan warna merah ni tersangatla striking.. sekali imbas cam tak pakai pape jer/berstokin jer! dia (he) siap matching kan dgn dia punya shirt lagik! hahahaha sungguhla metroseksual! :P dia ckp skang ni trend baru pakai benda alah ni, siap beli mahal lagi tuh.. dkt gbp100 jugak ler utk benda lawaks camnih! hehehe saya siap tnya dia lagi tak sakit ke, sbb tapak cam nipis giler (jakun lagi)... dia ckp tapak tuh made from 'tyres' (LOL), so its more comfortable,more natural and more feel! :P owh btw dia siap bgtau lagi dia ada terjumpa tiruan punya kat dpn pasar lambak dpn skool tuh, sepasang gbp25 jer! hehehe :P

so, ada berani?? :P
ermm saya tak kot... hahahahha

*sila baca review kat sini.
*kalo rasa nak beli, sila ke sini


p/s: suka gak layan mamat ni borak. peramah giler, tp once kita start wat treatment jer, kompom dia tido!dia ckp dental treatment ni relaxing! hahha relaxing lahh sangat kan?! :P ermm siap sempat test guna dia punya ipad lagi tadi! :P *erkk..perlu ke saya hangkut ipad satu?? hehehe*

pss: ye..ye... saya tau kasut ni dah lama kat market.. tp slalu tgk kat internet/magazine je, nih baru 1st time tgk betul2..tuh yg kejakunan terserlah tuh! pardon my kampung-ness! hahahahahahaha :P

8 comments:

Nana said...

ahahahahha to actually pull it off ..now THAT's gutsy!!! for me forget it! Ugg Boots pun I tak berani pakai hahaha!!

che'puan Idot said...

kampungness in me pun tak minat benda cam gitu..
apakah definition beauty and fashion la nih?
they seem to alienating the fashion sense duhhh!!

si chantek izza said...

try jela beli cap lambak tu buat simpanan kak wan.. buleh tunjuk kat anak cucu nanti.. hehe.. tapi siyes saya cam minat benda2 pelik nih! voleyh? hahaha..!

wan_syahira said...

pelik semcm je...huhu

mJ said...

errkksss...ngeri la tgk...cam tapak kaki gajah pun ada, tapak kaki dinosor pun ada hehehehe...idok ler teman nk menerai nyer :p

Wan said...

hehehe tu la kan?! mmg pelik+tak hingin pon nak beli.. tp surprisingly ada gak org berkenan/sanggup pakai! :)

izma said...

pernah nampak sorang pompuan pakai ni masa nak solat kat surau One Utama. memang tertoleh2 3-4 kali sebab rasa menda tu sangat la weirdo! tapi macam teringin jugak nak beli, sib baik harganya sangat la mahal untuk poket ku ini..

:: LadyVerde + Mr.Doc :: said...

i lagi kire kampung la coz bru tau about this thru u! hehehehehe
kalau i pon i belasah tanye dia mane dia beli sume...hahahahaha...n yes jakun la katekan :D hehehehhe