Friday, July 30, 2010

summer!summer!summer!!

  • skrgni tgh duk bizi2 kemas2 apa yg patut.. :)) this is the only time yg ada pon utk prepare everything.. next week will be a busy week for me, as the clinics are still running as usual, and i've got a handful of things to be done by end of next week.. sempat ke ni???
  • will be attending the clinics till the very end!! there are only 4 postgrads left in the clinics. even the undergraduates are on holiday now! all staffs; technicians, store keeper, receptionists and nurses 'advised' me/us to get a break! dgn erti kata lain, bawak2 la relax dan sila2 la berambus dr skool! hahaha :P
  • kerja dah hampir siap!!! woweeee!!! :)) dah submit everything to my sv td, so tunggu feedback dia selasa nih pulak. tp sebelum tu nak reconfirm ngan second sv gak, kot2 la ada dia nak tmbah apa2.. al maklumla, projek saya nih, kiranya nak reka formulations baru utk dental materials, dan actually, my second sv la org yg mula2 skali reka benda alah nih dolu2.. dan saya ni pulak cam nak improvise formulations bahan ciptaan my second sv tu.. so saya agak2 cam confirm ada benda nak kena tmbah nih.. dgn erti kata lain, semustinya la dia takmo nama dia tercemar kot kalo saya wat cincai boncai?hahaha :p
  • masa g jumpa 1st SV td, dia siap advised suruh g shopping, enjoy london and grab some nice handbags/shoes weekend nih!!! sempat gakla borak2 pasal handbags ngan my SV td.. cool kan? hahaha coz i think she knows that i've been working like crazy for the past 2-3 months nih kot?apa taknya, every 2-3 days sure saya akan emailed her to submit something! kadangtuh on sunday morning pon saya submit something to her!!! have been doing that since the last 2 months kot? tu yg sungguh2 suh saya g sopping and reward myself! :)) mmg dia baik, knowledgeable, supportive and helpful, kiranya mmg highly recommended la utk dijadikan SV... hehehe just imagine, isnin ni dia nak work from home, semata2 spy dia boleh go thru saya punya write ups! kurang gangguan kerja katanya, so dia boleh concentrate more on my write ups at home!! isk..isk... terharu sungguh! :P *which reminds me to grab something from home for her!!!*
  • since saya nak jadik budak yg baik dan mendengar kata guru, I've decided to obey my sv's advice...
  • yesss!!! i'll go shoppingggggggggggg tomorrow!!!!!!! :))

will update later! :P

3 comments:

Nana said...

ahhhhh so bila nak gi beli Chanel ni? heheheh dah habis dah ni! this weekend lah ye? hehehe!! best! best! best!!!

My SV semua lelaki so no handbag conversations hahaha!!! Did notice his Gucci shoes though hahaha!

Oyis said...

kagum kagum kagum dgn kesungguhan kak wan. tgh berusaha nak put solid effort skang nih jugak. mmg summer2 ni lab sunyi, ramai x masuk. enjoy your rewards :)

Wan said...

nana:
hahahaha yg tuh kena tunggu dulu! :P save the best for last! ;-) and guess what, i went to 'that' place this morning and of all malaysians yg ramai2 kat situ, tetiba leh terjumpa kak awanis!! mmg shopping place kat london ni takdela besar mana kan.. hehehe

oyis:
thanks! saya pon paksa rela, booster paling kuat: nak balik raya dan keseorangan kat perantauan! hehehe kalau tak sy nih jenis tangguh kerja gak.. :)