Sunday, August 1, 2010

Habuan empat huruf...

habuan empat huruf...






p.o.s.a







r.a.y.a







dan




















inilah padahnya...






kalau kebosanan duk umah sorg2 mulala otak ligat berpikir.. hehehe






pemikiran yg pasti menghabiskan





*u*t jer.. :P





memula ingat nak sambar





*o*s,






tapi











*i*r







lagiiii lazat dan lemak berkrim... :P







smpai tahap i couldnt resist anymore!
tahap tak senang duduk, takleh nak konsentret tgk benda lain!










sbb hantu dia kuat sgt!!
(quoting my friend's fb status)




dan




ilmu tok bomoh nih tak cukup power nak lawan!!







sehinggakan ada satu benda putih ikut saya pulang semalam...







jeng...jeng...jeng...













dan saya sgt2 sukerrrr!! :)))) woohoo!!
Alhamdulillah murah rezki!! :D
self rewards utk kerja keras second year..



to kak a**n*s: yes, saya beli yg itu.. ;) dan london nih kecik sebenarnya kan?? hehehe :P

13 comments:

Nana said...

ahhhhh apa yang you tapau dari Dior tu??? what lah tunjuk paper bag aje .. hehehe!!! Nak tengok!!!!!!!!

awanis said...

cantikkkkk wan.. i tgk haritu, meleleh air liur.. alangkah bagusnya kalau boleh boleh kutip duit mcm kutip daun.. huhuhu...
nana.. i berkenan sungguh la bag ni ngan bag yg i mms u tuh.. uwaaaaaaaaaaaaaa

Nana said...

ahhhh memang lawa! tak pe nanti kalau ada rezeki dapat lah tu!!! hehehehehe

Wan said...

nana:
hahaha nnti la, anak dara ni malu nak kuar lagi.. nnti i tayang.. ;)

k.wanis:
smlm cam duk konpius2 yg ni dgn hobo tuh.. tp dah kena racun ngan SA, at last amik ni jugak.. seb baik gak, kalo tak sure nyesal!! :)) kalo la boleh kutip duit mcm kutip daun, dah lama saya beli lady dior tote tuh.. :D

naza said...

ish cepat la tunjuk!!hehe..

btw td bag dior blh tahan gaks..tp my ferra lebih kuat tarikannye..senang nk travel..;)

Nana said...

wei korang gi Bicester beramai2 ke??? isk! Ini tak ADIL!!! lain kali ajak lah I sekali! I pun nak menyibuk gaks!!

Naza,

you ada beli another bag lagi ke other than the Prada? woish!!! dasyat siot!!!

Wan,

The soft lady dior IS part of the Lady Dior collection! The ones yang ada kat Bicester tu are the different colors of previous seasons. There are still some Soft Lady Dior being sold at full price kat Boutiques! So, trust me!! Its REALLY GOOD!!!

Besides, the Lady Dior is not that practical lah! Lawa but not practical! the Soft Lady Dior is much much better!!!

Tunjuklah!!!

che'puan Idot said...

hantu-hantu...

halau jauh-jauh, kang hantu ikut sama balik mesia, abih orang mesia kena sampuk!

p/s hantu shopping

NenekPenne said...

tunjuklah barang nya.... tak aci lah tunjuk paper bag jer...

Wan said...

nana: thats why lar!!! i met k. awanis kat bicester!!! :)) london is such a small place, esp for shopaholics like us!! hahaha
ermm nama scientific tak brapa sure la apa namanya bag nih, (im really bad at bags scientific names!haha)tp mlmtd lepas duk google2 baru tau rupanya i terbeli lady dior, boleh tak camtuh?!! :)) hahahahahahaha and as a hint: i terbeli lady dior shopping bag yg ala2 GST/PST chanel tuh.. :))) *wink*

Wan said...

naza:
sebab dah lama duk aim nak hangkut dior kan, tuh yg mmg dah tak pandang yg lain dah!! :P dah lama hantu dior nih duk ikut balik umah.. hahaha other brands, kalau ada duit tersepak mana2 baru leh hangkut.. hehehe u show yours, i'll show mine.. deal? :P

Wan said...

ida:
tolongla 'pagar' mesia tu, spy hantu2 tak ikut kitorg balik mesia nnti!! :P

nenekpenne:
aci..aci.. nnti kita tunjuk brgnya..anak dara malu lagi nih! :P

naza said...

eh u bought it first..then it's ur turn 1st laaa..hehe..
btw Nana, i teman my cuz pegi BV..ended up i yg lebey!!huhu..giler mengada ni..camane nk save up!!
K.wan, pls tunjuk before balik!!heheheh..I'll try to snap pics..maklumla ade guests kt rumah bzzz....

waNny said...

u beli lady dior yang ala-ala PST/GST.. hahahahah

semalam gi KLCC and dpt good offer for that yang besar ... i pk pk pk .. end up i x amik .. :(