Saturday, March 12, 2011

My sekolah.

Nak share pics lagi lar. tgh2 musim snap pics skang ni. tuh yg asyik2 nak share pics je. :p plus sbb takde citer nk citer pon ye jugak. hahahaha al maklum ler tgh tahap nazak bizi giler skang ni. dan musim2 nak seteress pon dah makin menjelma... urkk!!

pics ni semua kat my sekolah, taken last week masa London Hosp Dental Club meeting. tetiap tahun diorg buat scientific meeting dan jugak AGM utk murid tua (Old Londoners). dan kitorg walopon tak cukup tua, still diwajibkan hadir gak lar.. hehehe :D (p/s : klasik betol crest old Londoners* ni kan? :p hahaha)

tu dia! gabak punya gmbar saya. hahaha 
wif dilla dan Hina.

dgn Hina lagi. Hina ni asal dr Pakistan, tp dah jd warganegara Ireland. laki dia kat Ireland, anak2 kat Pakistan. dia duk london sorg2, mmg tough lady! masa nih tgh lunchbreak. adake patut diorg bukak Mock of The Week tayang kat screen. hehehe


Kat Garrod's building - Old Library. masa ni tgh coffee break sambil2 layan trade exhibition. Adit (British Indian) dan jugak Ahmed (Kuwaiti)

dan harusss lah jugak letak pic big bosses nih. Papa T dan Abg F.  

topik febret Papa T (dan jugak tooth wear!) paksa rela hari sabtu ke skolah sbb nak dgr talk dr big boss! :)

my sekolah. building biru kat blkg tuh new hosp, tak siap2 jugak lagi.

new building nih..Blizzard building.  

very the modern lar.









eh tapi ada sumthing gak nak share kat sini..
saja nak bukak pekung di dada sdr. hahahahaha :p























sempena smbutan 100yrs skolah saya, so saja
nak share pic our bangunan klinik...






tadaaaa!!






 hahahhahahhaha! huruf N dah lama tanggal tatau hilang ke mana.. dan Trust lak takde duit. tu pon dekan ckp lepas dah bertahun2 mintak duit, baru thn ni lulus utk buat signboard baru! sedih btol! tuh yg saya usaha snap pic nih. buat kenang2an.. lepasnih sure miss gak nk tgk signage nih! hehehe! eh.. tp kat dalam nya superb tau! nanti saya snap pics.. walopon buruk, tp best dan tersangatla enjoy skolah kat sini...mmg i love mai skul- lah! isk.. sedih pon ada gak dah nak balik nih! huwaaa!! :(

4 comments:

Aswani said...

love qmul too! the best dental skul yay!(but kena tolak part kena bt wax up sendiri) hihihi

Oyis said...

cerianya kaler blizzard building! contrast gitu dgn detal institute ekekekke...

Wan said...

wani:
tp considered lucky gak lar dr bebudak yg kena mill crown sdr! hehehe :D lepasnih i'll surely miss the skool lah! :( best jadik budak skolah ni kan.. :)

oyis:
hehehe building dental institute agak menyedihkanla kan? tuh yg kalo prospectus uni/skool diorg slalunya letak blizzard tuh je. tipah pon tertipu jugak dulu! wakakaka :D

wan_syahira said...

mung sambung phD la...huhu...