Monday, March 14, 2011

Wantan Hor

First attempt nk try buat wantan hor. Guna kuey teow kering jer pon + lack of seafood (guna apa2 yg ada dlm fridge jer).. Mmg menjadik! :D

 
dan sedap. 




...errr.. tp still takleh lawan budak koleq punya Yut Loy!
berhantu tempat tuh, esp pau daging, dan pau ayam dan jugak bistik, dan  nasik goreng dan jugak roti toast kaya pon sodap! semua2 bendalah sedap! hehe :D


p/s; tetiba teringat insiden duk merayu2 dgn tokey YL sbb nk mintak beli pau diorg yg glamer tuh. masa tuh kamikaze singgah je (tak pre-order dulu) otw balik KB, memula masa saya turun beli, tokey ckp takde sbb dah sold out. tp after a few minutes, bila hasben lak pegi beli, tetiba jer ada stok pau-rupanya ada stok yg diorg simpan khas utk budak koleq je! hampeh kan? :p akhirnya berjaya gak beli 5bijik, tak sampai 5minit dah licin. hasben balik sengih sampai telinga! muakakakaka :pp

3 comments:

aritlia said...

looks yummy!

miSs inTerpReted said...

looks yummy...recipe please....

Wan said...

aritlia:
thanks! saja nak menggemukkan badan dgn telur2 ituh! haha :)

sabb:
tq! senang jer nak buatnya. resepi sila refer kat sini http://www.myresipi.com/top/detail/4404