Wednesday, May 25, 2011

Colour Block

Ermm.. tetiba skrgni semua org duk cakap pasal colour blocking nih. dah jadi in trend lak, utk spring-summer this year. diorg ckp 2011 is the year of colours.. so to be in trend, mudah jer, elakkan drp pakai sedondon2.. jz use any colours u like, mix and match! seluar kuning, baju biru, henbeg merah.. and walla, u are in trend! :)

tetiba rasa nak sopping, nk penuhkan wardrobe dgn baju2 berkaler2.. cuma masalahnya berani ke tak berani nak pakai je? esp bila balik mesia, kot2 nnti ada kena tegur sebab pakai baju tak matching ngan tudung,sure org duk ngumpat kunun tak cukup tudung/malas nak iron! hehehe :p

utk mat saleh, mebe sumthing new lar, tp rasanya rakyat mesia dah tak heran sangat kot.. dah laaaamaaaa bercolour block, tak gitu? :p
Keukenhof, Apr 2011.our spring yg penuh warna warni..
 hopefully burden akan berkurang la sikit next week..



p/s: cik puan muda Kate Middleton pakai dress Reiss je masa jumpa Obama! and she matched it with Anya Hindmarch clutch. dan baru tau rupanya dress biru yg dia pakai masa engagement potrait tuh dia beli dr Whistles. so humble and simple,but yet elegance! pandai betul dia amik hati rakyat jelata. :)

5 comments:

Madam Sooyaree said...

Kalau dah cantik, pakai apa pun cantik, huwaaaa (jeles jeles)

littlehumblelynn said...

dr

lupa nak tanya..masa royal wedding hr tu banyak x beli souvenir sempena wedding tuh?

mesti rambang mata kan..

Wan said...

Mdm sooyaree:
tuh la kan.. huwaaaa!!

lynn:
takde borong pun.. surprisingly saya tak minat nak kumpul souvenirs wedding yg ada muka diorg berdua nih, aci tak? hehe :)

DaZzlingLilLy said...

i pun suka kaler block...kat london best sebab blh dapat latest trend dgn harga yg berpatutan nak compare dgn msia nih..isk2 serius humble si kate tuh kan akak..

Wan said...

lily:
kaann? mmg humble! btw thanks for dropping by.. :)