Saturday, May 21, 2011

Panggilan hangit?

Semalam plan nk tido lambat. so lepas bergayut jap dgn hasben, konon nak teruskan mood membaca la kan smbil2 tunggu subuh (skang ni subuh kul 2.30pg).. pastu sempat bukak buku 5minit je,pastu terus ada call in ke tepon rumah. from blocked number. so mati2 ingatkan cik abg (sbb tak ramai member tau number phone umah ni)- kot2 diorg takleh nk tayang nombor sebab panggilan dr obersi kan. so tnpa cek/pikir apa2 terus je angkat..

bila angkat, dgn hepi nya sy cakap melayu. but then no reply.
pastu sy ckp lagi - then pemanggil reply dlm bahasa ntah apa2, dgn nada berbisik.. dah byk bahasa sy dgr, tp tak familiar lak bahasa apa caller tu guna..
bila saya ckp sepatah, orgtu reply sepatah.. kadangtu saya tak sempat nak habis ckp lg, dia dah reply ntah apa2..
then fine, dlm hati cam dah geram kat hasben dah.
so saya ckp lagi- siap ckp kat 'hasben' : jgn gurau lar org nak study!
pastu dpt reply - bahasa ntah apa2- suara sebijik cam hubby's yg duk berbisik2 lagi..

after a few seconds dgr 'org tuh' berbisik, baru terpikir..
it was 1 am in the morning, di malam jumaat!!!
dan kalau orgtu silap nombor pon, mestila terus dia letak phone kan, lepas dgr sy duk ckp melayu..
there and then terus meremang bulu roma dan letak tepon cepat2!!

terus call hubby, dia konpius2 lagi sbb baru bangun tido.. lagiii la saya konpius kan!
mmg giler lah!!
terus mood study bertukar jd mood studo!

malamtuh saya tido dlm bilik, tp tepon sengaja tinggal kat living hall! cuak sehh!!
ya, saya ni penakut orangnye! :p

so tell me, how to concentrate lah camni? seriously, exam kalini mmg takleh nak concentrate lansung2!! byk jer benda duk pikir!! i know, its not good.. iskkk!!! :(

2 comments:

siti hasmah said...

klau aku confirm tumpang tido umah kawan....huhuhu...takuuuttt....

Blogger said...

Like watching live sex cams? Then visit BongaCams.