Thursday, May 19, 2011

The wishlist: finale.

Saya tengah seteress. *sigh* too many things in my mind, too many things happening at the same time.. *sigh* cabaran hidup di obersi..*sigh*  so bagi nak menghilangkan seteress ituh, mari menjamu mata.. ;-)

Actually saya tgh nak kemaskini wishlist yg sedia ada.. mana2 yg tak berkenaan memang dah deleted lama dah. so skrgni sbb tgh pening pikir camne nak hankut barang2 tuh semua (and camne nak pack brg2 tu semua, jz in case dot dot dot la kan *sigh*).. wishlist pon dah tak jadi list dah. dah less than 10 pon!! boleh caya ke ni? jz wait and see lar! hahahaha :D

1. Knife set
memang sejak dedulu memula sampai lagi dah berangan nk hangkut set pisau yg best satu set cap Viners. kalo blh nk yg ada stand dia skali la kan for sure... alhamdulillah selamat hangkut dah!!
 
sebab tamak haloba, skali hangkut bukan satu, tapi dua!! ermm actually sbb terbeli 2, so ada pikir nak jual gak satu set tuh.. ada sesapa teringin tak? sila pm me! sesapa kat sekitar uk, i'll give free delivery (and special price la kan...) kalo yg duk mesia dan teringin, boleh jer.. tp kena tunggu sy ship brg2 dulu la,so lambat sket la.. hehehe


2. Food processor
Benda alah ni cik abg yg insist beli. eventho dah beli Kenwood Mixer yg 2 in 1 skali dgn food processor tuh, tp bak kata hasben takkan la nak kuarkan sebesar2 mixer tuh semata2 jz utk blend bawang? owh... sungguh terkesan di kalbu dgn pesanan khidmat nasihat tuh. so alhamdulillah dah hangkut jugak satu last month! beli FP920, kat amazon je + guna voucher amazon kitorang yg tak pernah habis tuh... hehehe :p



3. Digital photo frame
yg nih belum beli.. tgh duk usha2 lagi.. tp memang confirrrrrmmm kena beli.. sebabnya gmbar bermega2 byte takkan nak print out semua kan? fokai lar..blh save the planet, pokok2 takyah tebang semata2 utk tayang my photos tu smua.. hehehe ada suggestion tak? brand apa yg elok ek?? tgk kat net, cam berkenan cap sony punya sbb ada remote control, bluetooth compatible, HD, digital audio player, digital photo viewer, digital video player dan siap boleh sambung ke tv utk tayang pics scr besar2an, dan jugak siap boleh haplod lagu lg dlm tuh. tp harga pon menarik gak lar.. hehehe :D


4. nafsu teringin Brabantia wall fix dryer..
sejak dua menjak ni duk berkenan smpai meleleh air liur tgk dryer cap brabantia nih..almaklumla skrg musim summer, so memang mat2 saleh duk sibuk nk jemur baju kat luar la kan.. tp mmg cun melecun habis!! memang save space summore.. dahla kat umah cheras tuh penyidai baju mmg kompom nak kena beli.. so apa kata survey?? harus kah?? owhss..ekceli proposal nk beli  dryer ni belum dibentang kat cik hasben lagi, tp apa salahnya kita berangan dulu kan? hehehe :p  * eh tapi kalo beli nih, agak2 ada org curi tak nnti??**



so anything else? takde dah! seriously! *tetiba kagum dgn diri sdr* :p

4 comments:

littlehumblelynn said...

dr

pisau tuh berapa harganya ?

naza said...

Coffee maker! Lama giler x bukak blog..hehe..

mazura said...

syariza, pisau tu available lg ke?mcm berkenan plk..:p

Wan said...

zura, sorry dah sold out. hehe :)