Monday, February 2, 2009

Barking di musim salju..

Snow.. snow.. snow.. everywhere in London!
they said this is the worst winter since 20 years..
no bus services.. suspended tube lines.. and most of the schools/government offices were closed!


rasanya ramai yg ponteng kerja harinih..
coz ramai sgt manusia duk main salji kat park..

aku? musti la ponteng gaks! ahaks!
pagi2 buta dah emel lecturer ckp nak ponteng.. luckily he emailed us back and informed that he wanted to cancel the seminar! dan yang paling best; esok pon dia nak cancel klinik gaks!!! yaahhhoooooooo!!! tak sesia aku tak book patient esok! hehehehe ~bak kata laki aku: mana ada org sakit gigi musim sejuk2 camnih... ek?? iyo ko?! ....and bak kata kawan aku; its like an advance birthday pressie for me lar.. :P

courtyard kat belakang umah...
even centralised heater building nih pun tak mampu nak musnahkan salji2 ni!


and kat Barking: musti la ada salji gaks! tebal giler, dah dekat dua jengkal kot?kalau redah salji tuh, kira tenggelam gak la kasut- sampai betis gak la.. sampaikan ada 'orgtu' cakap dah dekat2 nak sama tebal ngan time dia kat Boston dulu.. even kat balkoni kecik depan umah nih pun salji dah bertimbun.. sompat eden wat seekor manusia salji kecik, wat peneman balkoni umah.. (neighbour2 pon ada buat gak seekor setiap umah..)

mister snowie..

mister snowie again.. gonna miss mister snowie!

alang2 dah takde kelas, we all turun gak g soping groceries@ ASDA, sambil2 tgk2 scenery.. saja nak penuh kan cabinet ngan food.. hehehe so balik jer dari ASDA, kitorg pi park kat belakang umah... tak penah2 pun g, nih kira first time la sampai situ..

kat depan Vicarage Field Shopping Complex ~ ada ASDA kat dalam tu

park belakang umah...rasa cam nak makan ais kacang lak..
nih kalau export ais2 nih sumer balik mesia, untung gak nih...


salji? saujana mata memandang! snow man? ada la 4-5 ekor yang besar2.. orang? ramaiiiii!! sumer main baling2 salji, takpon posing2 tangkap gambar~bukan kitorg jer yang jakun!! hehehe

dari park : nun di sana apartment kitorg...
(yang ada tower clock tuh)


perasaan? excited...penat.. sojukk...slippery.. tp best!
~especially sebab dapat cuti free 2 hari! yeeehaaaa!!! :P


*p/s: duk london pon leh rasa salji gak tau! thanks to the wind from Russia.. hehehe


3 comments:

aritlia said...

arghhhhhhhhhhh...jelesnyerrrrrrrrr!!!!!

K YAH & ABU, JLN U THANT said...

JA & WAN....

MEMANG CONFIRMED WE ALL JEALOUS TAHAP ULTRAMAN GABAN PUNYA...

waNny said...

alia .. aku pun jeles .. heheheheh