Sunday, September 13, 2009

Holiday Villa London

Nih gambar last Friday kat Holiday Villa, London. Ada majlis bukak posa anjuran Kelab UMNO London dan Shell. Takde kaitan lansung ngan aktiviti UMNO, just Shell sponsor iftar sebab nak promote/recruit bebudak student London ni join Shell (either kat Mesia/London/UK). We all lak, pergi bukan sebab nak cari kerja/nak bergiat aktip ngan UMNO pon.. just nak merasa makan2 free jer.. hahahahahaha :P

Tak ramai pon yg attend, sebab dia buat cam private function, on invitation jer. In total dlm 100 org jer kot. Iftar lak buffet, Malaysian food. Food dia not bad la, sodap laa jugakkk! :P


Seperti biasa, masa makan takde makna nya nak membizikan diri snap2 gambar ni.. gambar ni bila dah kenyang, kat lobi hotel.

Harini ikut plan asal nak g bukak posa kat luar lagi dengan K. Imah dan Linie, sebab teringin nak makan chinese food (dgr2 ada halal chinese food yg sodap kat area2 bayswater), dan kunun lepas iftar nak g ke Thames Festival tengok fireworks, kat area2 Waterloo. Tapi tetiba terbaca pulak pasal anti Islam Rally kat Trafalgar Square, terus cancel planning.. Cuak gak nak kuar, dahla pakai tudung, kang tak pepasal malamni tido sepital.. hehehehe :P

So skang nih tgh duk pikir sesambil tnya pakcik google nak masak apa for iftar........ :D

3 comments:

che'puan Idot said...

anti islam rally?
dasat tu..apa cerita tu wan?

julia said...

memang restoren halal chinese di bayswater tu sedap food dia...., tp itik panggang dia x bleh lawan holiday villa punya

wan said...

idot: biasala, diorgnih amik peluang la tuh, kunun sempena 9/11. tp ntah2 sebenarnya memang diorg dah lama anti islam ni..

julia: isk.. nak kena try ni! dah lama duk mencari halal chinese food.. btw thanks for dropping by! :)