Wednesday, September 9, 2009

Seploh Sembilan Sembilan

I would like to wish my other half a very happy birthday!!


Eventhough this year takde birthday pressie yg best, takde foodie yg best2 (since I'll be at school the whole day), akan tetapi saya berjanji akan belajar bersungguh2 supaya boleh jadik budak pandai dan bila besar nanti boleh dapat kerja yg best.. time tuh nanti kita boleh celebrate dengan best sekali.. untuk tahun nih memadailah kiranya kita celebrate dengan gaya student di perantauan sahaja.. *wink* wink*


Enough said.


Terimalah serangkap pantun dari saya:
Happy Birthday to You,
I love You!
:-)

3 comments:

dxoul lacruz said...

aaaaaaaaaa....sweeeeeeeeeeeeeeeeeeetttt! haha...

am comin tis 24th. beware...

nak ayam masak tandoori + pizza halal cheese limpah limpah + cik kodok + deep fried wholetail scampi + etc etc... :P

che'puan Idot said...

adakah suami kita, opssss..ayat nya bermaksud suami anda dan suami saya yakni dua org berbeza bukan org sama..heheheh
sedang berkongsi bday???
wahhhhhh...
jom buat sambutan jarak jauh..
ucapkan selamat berharijadi kepada marwan.
dgn pertanyaan..hari ni chef berdua nak mask apa?

wan said...

inchik dxoul:
kununla kan suwiitt! :P welkam to london!! me dah kekurangan member kat london dah nih!

che puan idot:
ye, kita tak berkongsi suami, tapi suami kita yg berkongsi besdey! ;) saya buat sambutan ala perantau jer,saya serahkan kat cik puan utk membuat sambutan besar2an.. hehehe :P ucapkan selamatharijadi jugak kat inchik faiz..