Saturday, December 12, 2009

group trip to bicester..

muka kebuhsanan dalam train..

dan jugak excited..


and after 7hours of intensive shopping...

..freezingly exhausted!

and yet planning for another shopping trip! :P


..and we went home smiling,
from ear to ear! :D


my harvest! :P



p/s: naza, i just found new partners in shopping, and u'll surely be surprised!! :P

8 comments:

aritlia said...

JELES :P heheheh..i see anya nya beg..welcome to the club

wfaiziah said...

syoknya shopping.. fantastic!
x mahal ke shopping kat sana?

zailamohamad said...

pompuan kalau dengan shopping!! tak boleh dipisahkan..hahahahaa..

naza said...

ye lah..ade partner baru..so lepas ni kite tak dijemput laa..sob..sob..hehe..btw tunjuk la anya yg mane..smlm tgk cam dpt agak je beli yg mane..heheh..

wan said...

alia: yes! finally, dapat jugak sebijik makcik anya!alhamdulillah! :P hehehe

wanfaiziah: bab2 shopping memang syiok. depends pada jenis barang, kekadangtu lagi murah shopping sini.

zaila: memang!! :P

naza: bag? rahsia.. tunggu jer i pakai kat usim nanti! hahahha kalo terer, cuba teka bag mana?!:p btw smlm byk ker hasil rembatan?? dan partner baru tuh memang akan rosak habis la.. esp kalo ikut jejak langkah senior2 dia ni.. kekeke

dxoul lacruz said...

yang penting naza..bukan aku!
[kot-kot ko rasa aku la orang itu]

isz_3707 said...

babe, murah x clarks kat sana?. i nak kirim my fren tp xsure how cheap. let me know eh ;)

wan said...

clarks sini memang murah sesangat.. kira dah jd standard ala2 kasut BATA/jukebox kalau kat mesia.. even after conversion, still lagi murah sgt2 berbanding mesia.. sepasang kasut boleh dapat dlm lebih kurang RM100 jer..kalau beli time sale/promotion lagi murah..