Wednesday, January 5, 2011

Let's MOVE it!! ;-)

Winter warmers.
a new toy for us! :P


p/s: berbaloi tak gatal tangan beli wii arituh! :P grafik lagi cun, movement pon accurate giler! 
ai luv mai pi-es-tri-muv! yeay! ;-)

9 comments:

mama ju, said...

Aslkm

Wah nampak glamour le benda alah tu...

mohdandmeriam said...

salam ja..apa benda tu ..tak pernah tenguk..hehe..

Wan said...

hehehe sebenarnya nih motion control punya game controller utk PS3, yg ala2 wii tuh. :)

littlehumblelynn said...

controller /wah mmg gadget terunggul kali nih dr ..

farah said...

kak wan,
boleh lawan dgn anak2 saya, dorg dah champion main start the party tuh...hehehe..ibu die pon kalah

yong said...

memang bagus ps3 move ni, nak cari gak 1 later, hahaha !

..tp CD dia mahal giler kat sini, dlm RM180-200 per game. 2nd hand CD pun dah RM 100 !

Wan said...

lynn:
yeay! akhirnya berjaya beli gak benda alah nih.. hehehe

farah:
baru nak berjinak2 nih, confirm kalah dgn your kids jugak nih! :)

yong:
best nih! beli lar..berbaloi! tp games dia mmg mahal,tuh yg kna kumpul byk2 kat sini. kat sini kalo 2nd hand pnya games yg lama2 blh dpt dlm 1pounds (rm5) je, dan kalo game 2nd hand yg baru sket bleh la dpt dlm 5-10pounds. tp kalo game baru still mahal gak ler, cuma tak semahal mesia..

yong said...

WAH, murahnya game 2nd hand game katsana !!
kat mesia ni kalau takdok dlm RM100+ utk 2nd hand games PS3 jgn rapat ler !

sbb tu aku tangkap Wii dulu, sbb DVD Wii game kat sini cuma RM 5- 6 ! hehe

takgi survey Xbox 360 KINECT ker? mcm menarik gak, tp akurasa boring ske sbb takde controller, pakai lenggok badan jer. !

Anonymous said...

ingatkan vibrator.... HAHAHAHA