Wednesday, January 26, 2011

Longchamp limited edition spring/summer 2011


Wah wah wah.. akhirnya berjaya gak dapatkan si juara panjang edisi terhad kalinih! seblom2 nih dah banyak kali nak try dapatkan si juara-panjang nih, tp slalunya asyik fail jer! dulu2 teringin nak beli yg edisi menara eiffel terbalik tuh, tp tetiba boleh sold out!padan muka sebabnya duk slalu postphoned nk ke kedai, tup2 abis licin!! hahaha lpstuh ada mintak tlg member2 carikan gallery lafayette punya limited edition gak, tp sebab dah nama takde rezeki, so memang tak jumpa lar! sold out!!

tup2 rupanya rezeki si juara-panjang ni kat spring/summer 2011 punya limited edition nih! masa beli bag nih pon, dah tinggal 2 bijik jer yg long handle. lain2 semua short handle. kira rezki saya la tuh.. hehehe rasanya design ni yg paling cantik dan feminine dlm byk2 design limited edition longchamp nih kot. memang i looiikkee sangat2!!
medium size long handle. sebab rasanya size nih/long handle la yg paling practical sekali! owh actually nih longchamp ke 3 saya. seblom ni dah pernah ada red colour, medium+long handle jugak dan sebijik lagi large graphite short handle kononnya as our overnite bag nnti lar. 2 bijik longchamp yg seblom2 ni, memang beli time sale je.. hehe biasaler kalo takde 50% sale takkan kubeli nyer.. :P cuma yg nih jer beli on normal retail price sbb nak limited edition punya pasal! limited edition nih jgn harapler nak ada sale! apapon memang worth it sangat2 sebab design dia lain dr yg lain!!

Longchamp Le Pliage Arbre de Vie (Tree of life) 
love the navy blue colour and the design! nk buat lenjan dan berpoya2 di hujung minggu mmg lebih dr ok nih.

paling best sebab ada sulam2 burung yg comel dan colourful, dan design pokok tuh yg cantik. memang nampak kemas je, dan artistik dan feminine. takdela plain sangat kan? puashati!! :D 


okay, thats the end of my longchamp story. 
no more longchamp after this.
tutup buku. 
finito!

9 comments:

naza said...

Haha guess what? Ni la yg sye beli mase boxing day mmg xde sale but lps tu i've changed my mind sbb rase mahal & dh terover spent!! So gi gatal return! Huahua! :(

Xpelah lps ni kene beli yg customized la..

littlehumblelynn said...

serious chantek!!!

S.u.F.e.e said...

uwaaa.... sgt chantekk

ada kaler putih tak?
berapa hengget ek?

Aida Narina said...

oooooo...so cantik ok!!!!! i'm soooo into longchamp esp the limited edition. already have the eiffel terbalik hehe..

Aida Narina said...

Kakak, i just leave an email in your inbox. hopefully u can cekidautttt :) xoxo

zailamohamad said...

waduh waduh..bikin hatiku robeks aje;D

Wan said...

naza:
gi la beli balik sementara ada stok lg nih!! hahahha rugi tau, sbb mmg lawa! nnti boleh berdon-don kat opis!:P

lyn:
kan... cantik betul design dia! :)

sufee:
aritu kat selfridges ada kaler nih jer.. tp tgk online kat blog mana ntah, ada kaler putih gak. harga? pm me! ;)

aida:
thanks! i dah reply your mail. sorry sangat2 lambat reply, quite busy lately..

zaila:
:P

mJ said...

cantikkkkkkkkkkkk sgt!!! love the design...tak rugi beli wpon tak de sales

waNny said...

kak wan beli satu je ke? beli dua la jual kt wanie satu. hahahahahaa