Tuesday, October 6, 2009

Back to normal. and back to skool!

Alhamdulillah dah setel semua benda.
Kepala pon dah tak berasap lagi.
Blood pressure pon dah turun balik.

Life pon dah slowly back to normal again.
Slowly nak stat plan balik aktiviti joli katak/stadi/travel/ sopping barang..
Mebe xmas sale nih dah leh stat ngumpul barang2 umah utk bwk balik mesia nnti.
(rasa cam dah takmo kumpul handbags lagi dah.. tapi tataula tahan godaan ke tak nnti!:P)
Sebab dah tak lama nak balik for good dah,
lagi 2 tahun jer lagi.. (hehehe :P)

Hopefully everything will turn out to be okay!
If not, anggap je la takde rezeki.
Kita hanya mampu merancang,tapi rezeki Allah yg menentukan..




p/s: will update more, with pics! nak kena catch up tido dulu, lupuskan eye bags, catch up tgk tv, tgk nur kasih yg dah ketinggalan beberapa episod dan baca novels yg dah berhabuk kat rak dulu..


4 comments:

che'puan Idot said...

wan pls suggest dentist utk i buat whitening teeth
p/s, yg tak garang, yang keja lemahlembut!tak kuasa doc garang yg buat ortho i dulu.
tq.

wan said...

ida: nak yg lemah lembut? saya la tuh! hehehe tp kena tunggu lagi 2thn!hehehe nnti i tnya2kan member2 sapa yg buat whitening. nak cari dentist area mana?

che'puan Idot said...

wan nak dentist area taman melawati ke, ampang ke, wangsa maju ke..
yg penting lemah gemalai dan murah..cheapskate laaaa i

wan said...

ada jugak juniors(batch Naza yg ramai join private nih) yg bukak klinik sendiri. boleh try g ke klinik melia kat tmn sri rampai, ataupun klinik kat depan tesco ampang-tak sure nama apa, tp dr tuh nama Huda. sorang lagi bukak klinik kat Bdr Baru Bangi, blog dia: http://www.lefthandeddentist.blogspot.com/
try la survey2 harga,tp average dlm seribu lebih gak la..

dulu saya pernah wat part time kat Klinik Pergigian Azizah, kat Cheras Perdana. Lemah gemalai jugak orgnya, dan ada buat whitening. harga dlm Rm1500 (dulu la).

tryla shop around, tanya2 harga.. :D dun worry, skang nih most dentist dah lemah gemalai, esp kalau pompuan.. ;)