Wednesday, October 21, 2009

Sinopsis

1. Ahad : sesi makan-makan dan melepak. Started the day with besdey party@Wanie's. Wanie wat besdey party anak dia, Irfan yg ke 4thn. dapat makan nasik lemak, moist choc cake yg sedap dan agar2 telur yg seakan2 puding caramel yg sodap jugak..

Irfan's birthday kat Upton Park.


balik dr umah wani, we went to Hikmah&Linie's open house raya cum house warming party. makan,makan,makan dan borak jer whole day long.. :P

Yana, Naza and me at Hikmah's and Linie's.
(YUP!! 3 ukm grads ler nih..hehe)
Memang ramai gakla org2 jemputan mostly bebudak dental ler,food pon banyak!
Siap ada nasi impit+ kuah kacang, bihun goreng, karipap, rendang, chicken pie, pulut panggang, kuih bakar, kek, etc..

Bersama tuan2 umah: Lini, Hikmah dan Siti. Masa nih warga jemputan semua dah baliks, tgh duk planning next aktiviti jalan2 joli kataks.. hehehe errm, baru perasan: 1st batch, 2nd batch and 3rd batch ukm grads ada dlm gmbr ni..budak 4th batch ada dtg jugak, tp dah balik awal.. hehe

2. Rabu pagi: meeting implant stat pepagi buta, kul 8.30. Pepagi buta dah kuar umah, otw dlm tube, hampir jadi mangsa digigit anjing 2 ekor. Tak patut betul mat saleh tuh bawak 2 ekor anjing letak dalam sports bag dia,dahla time tgh peak hours org nak g keje lak tuh, pastuh parking bag tuh betul2 kat kaki aku! yg heran tuh, dressing cam nak gi opis, tp takkan bwk 2 ekor anjing ke opis kot??! tension jer! seb baik berjaya selamatkan diri, kalau tak, sesia jer nak kena cari tanah utk samak!hihihi

3. Lepas meeting implant, terus join implant klinik. Lama gilos, since ada 2 surgery arinih, kul 1.20 baru kuar, tuh pun lepas 'dihalau' Dr Taylor! (dia halau we all pegi lunch since ptg tuh nak kena wat klinik laks!) Seb baik petang: patient ielek. Sompat melencong Sainsbury's Whitechapel, saja nak membuang masa la kununnya. Masa nak kuar Sainsbury tuh, security scanner berbunyi, betul2 masa org belakang aku kuar. (Seb baik jalan laju 2-3 langkah, kalo tak musti dah dituduh mencurik! hehe) Pak guard duk bising suh orgtuh stop dan tunjuk resit, tp org tuh lari : betul2 seblah aku! End up nya, dapat ler tengok upacara kejar-mengejar pak guard nak tangkap pencuri!!2 org pak guard negro kejar sorg pencuri mat saleh.. In the end, sempat ditangkapla, hasil curian pun berjaya diamik semula dan siap ada aksi2 gaduh2 lagi lar.. cuakness jugak! dahla aksi kejadian kat backlane whitechapel! pepaham je ler keadaan nya camne kan.. hehehe

Esok: seb baik pagi takde kelas. Ptg ada klinik, lepas klinik kena jumpa SV utk research kat Mile End, then patah balik semula ke Whitechapel utk berparty!!!!!!

3 comments:

che'puan Idot said...

anjing dia. skali i geram, i sepakk aja anjing dia and terus turun next stop!.
abis satu bas maki i masa tu!hahahah
tapi yang best, ada yang support i masa tu gak..especially yang muslim and org2 lain yang tau allergicnya kita dgn anjing...
pengakhiran..terus tak pegi school pasal nak cari tanah punya pasal

naza said...

len kali pakai sabun taharah je..tu sabun samak..tak yah pening2 nk cari tanah..K.Wan, next year balik Msia gi cari..kitorang nye stok tinggal 2 bijik je..adib selalu pijak dog poop..hehhe..

wan said...

naza: ituler, mmg dah ada 3-4bijik sabun taharah tu..cuma mmg malas gak lar kalau dah kena, susah + malas nak menyamaknya nanti heheh