Sunday, October 11, 2009

Open House

Hahahaha dah 21 hari dalam bulan Syawal, semalam baru sempat pergi ke the first open house!!(and the last, la kot?) ! so kiranya semalam la baru nak merasa makan sate ngan nasi impit kuah kacang.. kesian tak?? tolong la sedih kat kitorg!!! hehe

Special thanks to Farah dan Ekmal, sebab sudi menjemput kami2 ke open house diorang kat Baker's Street. Nih memang betul2 open house, dah ala2 kat KL lak.. Total jemputan dalam 150++! tuh yg buatkan kitorg terkagum bangat!! Tetiba baru tersedar, ramai jugak melayu kat london nih rupanya..hehehehe

Merasala jugak makan briani ayam ngan roasted lamb, roti jala dan kari ayam homemade yg sodap, sate dan nasi impit ngan kuah kacang (somehow they managed to order sate dgn sapa ntah dan bakar sate tuh sendiri kat umah!) kagum betul!! dan paling best skali makan homemade moist carrot cake ngan kek hati pari (specially delivered from Kuching oleh Mr Azman). First time makan kek hati pari semalam, memang best bangat!!! hehe dan baru tau kek hati pari tuh dibuat dari kismis dan prunes, tp memang takde rasa buah lansung! sodap!sodap!

bersama tuan rumah: farah and ekmal.

bersama tuan rumah dan orang2 kuatnya : dilla dan azman.. :-D


All in all: nice house, good company and delicious food! Thanks!!!

2 comments:

naza said...

uih pakai sedondon lagi..hehe..kitorang sampai lambat..mmk main hoki sampai ke ptg..sye siap pakai bj raya tudung siti lgtuh!!haha..

Hana Yusuff said...

tak pe.. org melayu raya sbln:)
tq ye utk info bali tu.. mmg nak sgt info segera.. nak search lama2 ada je budak kecik nak nyibuk sekali..;-)