Saturday, October 17, 2009

New family member!!

To my elder bro, yg baru jer dapat baby gurl pagi td :
CONGRATS!!!
(my mom's 4th cucu)

Skang ni budak berdua nih dah dapat geng baru untuk dibuli! hehehehe :P To Kuna, Ipang dan babygurl-yet to be named- nnti next year kita raya dan kuar sopping sama2, yek! hehehe :P




N.B:Pic taken last summer, at our BTHO house... errmm tetiba rasa windu kat our BTHO house, dgr2 Carrefour baru bukak! hopefully ada restoran best2 la dlm Carrefour tuh, sbb Jusco Cheras Selatan depan umah tu memang kekurangan restoran yg sedap2..uiks! tak sabo nak baliks!! hehehe :P

5 comments:

Anonymous said...

jom balik.

naza said...

dh beli tiket ke???

wan said...

jeng...jeng...jeng...:P

wan_syahira said...

wess...bile2 nk p shopping ngn irfan n kuna, ajak aku sekali ek...aku x tau arr nak smbg belajar or keje or jd RA...poning kepalo

che'puan Idot said...

hah wan kalau balik cuti jgn lupa callingcalling.

last time yg i balik for good and u balik emergency tu tak sempat contact langsung.
this time, tak acilah kalu tak jumpa ..
tak jauh mana btho dgn tmn melawati.