Friday, October 16, 2009

Buhsan

Buhsan bangat. dan malas bangat.

Luckily second year nih, aktiviti membaca journals dah berkurangan..BANYAK kurangnya lak tuh! yippee! :P Most of the time ialah clinical sessions (6 sessions seminggu- implant clinic, consultation clinic dan 4 clinical sessions utk treat patients sendiri), seminar dah berkurang kepada 2 kali seminggu jer.. dan another 2 sessions utk research/lab/free time.. Eventhough still 5 days per week,but I am a happy gurl now! Yippee!! :))

Just nak kena start research la pulak.. tension! Plan nak buat research in dental materials, dan the best thing is, buat research ngan material scientist tu sendiri.. Plan nak wat research tissue conditioner, dan supervisornya adalah inventor tissue conditioner tuh sendiri.. Diorg yakin bebenor boleh submit research by July 2010, eventhough skang nih baru terhegeh2 mencari topik! hehe.. hopefully research nnti semua ok ler, takde sangkut kat mana2.. wish me luck!

Minggu nih dapat long weekend, dr Jumaat till Senin. Sebab klinik cancelled. Best! Best! Best! :)) boleh ler beraya sakan! ada dapat 2 invitations this week- besdey party ngan open house. akan ku pulun makan bebanyak nnti! hahahaha

ok, malas nak merepek. Skang nih dah makin sejuk. weather dah makin gloomy. dah nak kena stat korek kuarkan balik gloves (dah tatau campak mana-takkan nak kena beli balik kot??) dgn winter jackets balik.. :(


Tetiba rasa tak sabo:

1. nak tunggu November!! ada mini major event nih! will keep my mouth shut, till after the event! muahahaha :P

2. nak tunggu xmas break. ~tak sure lagi break brapa lama, course coordinator cam tak kisah jer nak amik cuti berapa lama pon, dia suh decide nak cuti brapa lama, dia ckp 'as long as everybody will come at the same time'.. wuuhhhoo! akan ku coba hasut budak Greek tuh suh pulang beraya lelama sket! (since dia is the only one who's celebrating xmas in my batch! so takle nampak aku nih malas bebenor..hehe)

3. nak ber-xmas sale! hehehe ~dah janji dgn diri sendiri, no more expensive bags. kalau beli pon, nak beli sumthing yg murah kat uk, but mahal kat mesia. sumthing cheapo jer this time. mebe jugak no more queueing during boxing day! hehe rasanya dah nak stat ngumpul pinggan mangkuk, queen anne, tefal, takpon dyson utk bwk balik mesia nnti. (melampau tak? gaya cam dah nak balik esok lusa!) hehehe :P

4. nak tunggu Dec/Jan major event jugakkk!! :D
5. nak tunggu balik beraya kat mesia next year !
6. nak balik for good! hehehe (aci tak??!!) :P


...cepatla masa berlalu.. hehehe :P

3 comments:

naza said...

okay yg lain2 tu blh sense..but ape major event dec/jan??i don't get it..explain on sunday pleaseee..hehhe...btw jgn buhsan..gi cari journal articles buat project protocol dulu..babai..

dr org yg malas buat project!!;(

wan said...

hehehhhehe rahsia! :P
project protocol dah settle, supervisor tolong buatkan.. hahahaha lepasni terus buat lit review/stat lab terus..

meanie mean said...

buat lab terus???!!!! haishhh cam best jer dgr.... hopefully senang la segalenyer yer k wan.... july 2010??!!!! goodluck