Tuesday, January 12, 2010

The series

Finally its the last day of my winter hols.. but currently we're addicted to Glee!! skang ni pon tgh duk bizi mendonlod.. siri nih memang best giler, first time tengok kat tv mlm td (kat UK baru stat tayang 1st episod mlmtd), tp skang nih dah selamat marathon 6 episod! nih pon tgh tak sabo nak tunggu habis donlod!!

btw if u are a fan of high school musical,mamma mia or any musical movies, this series is a must!! thumbs up and highly recommended! mmg best giler!! :)

6 comments:

zailamohamad said...

last time follow cerita bersiri adalah Ugly Betty tapi sekarang pun macam dah tertinggal ketapi

dxoul lacruz said...

citer ni memang besttttt!

meanie mean said...

la... yer ker???? kitorg dah lama abis nih.. tgh tunggu season br nyer nh...

Wan said...

zaila: kalo dat start tayang kat mesia, cubala tgk siri nih.. best!:)

dxoul: tuh la kan.. tetiba rasa nak g high skool balik,bleh? hehehe skang ni dah slmt marathon 13 episod.. hehe

mean: tak aci nyer!! kat sini baru debut senin arituh! terus jatuh chenta! :P

shaz said...

Wan,
My sister dkt Malaysia pun asyik dok tgk Glee, macam ni I pun kena cari Glee juga lah.
I link your blog to mine Ok..:)))

wan_syahira said...

Dear sis...
Best sgt eh? ade same best dgn Laverage?? hehe... ;)