Friday, January 1, 2010

Post pertama di hari pertama tahun baru

Actually takde apa nak citer pon.. cuma still nak post entry baru, amik 'berkat' tarikh 010110.. Harini one whole day duk melepak dan melepek depan tv jer.. hari malas sedunia! :P

btw cuti tinggal lagi seminggu, tp kerja berlambak2 lom setel lagi.. sekarang nih baru nak start balik kerja2 wax-up yg tertangguh. satu kes dah siap, tgh struggling siapkan lagi satu kes. literature review pon lom sentuh lagi.. tuh tak termasuk nak kena prepare presentation lagik.. pastuh amik peluang sesambil cuti nih ganti posa.. hehehhe ~ganti posa bulan winter syiok gak! kul 6pg subuh, kul 3.55ptg dah berbukak posa! :P jahat betol, dah dikira mengelat nih!!hehe

banyak betul kerja lom setel nih!! uwaa! sungguhla tak ready nak masuk skolah balik!! :((

Ok la, sempena hari malas sedunia ni sempat jugakla merajinkan diri buat heavy English breakie (bukan azam tahun baru pon, cuma teringin nak makan jer.. slalu sangat tgk mat2 saleh ni makan2 kat cafe/dlm tv, terliur jugak!!). Semua homemade, except the pancakes (beli yg ready made jer, just reheat atas frying pan-bukan nak makan byk pon, beli lagi mudah dan murah!). Dah lama betul tak makan proper breakfast. slalunya makan roti sapu mentega+gula, biskut kering-cicah air, ataupon tak breakfast lansung-terus brunch jer! hahaha punyala pemalas!! :P


First meal in 2010: English breakfast with a Malaysian twist.. [potato wedges, pancakes with honey syrup, and banana fritters..] All were homemade, except the pancakes..

1 comment:

zailamohamad said...

comelnya goreng pisang tu;-)