Thursday, August 5, 2010

done and over with! and my new baby!! :P

selepas beberapa bulan menjadi kera tersumbang..
dan social skills mmg dah out gila babas,
akhirnya...

woohooo!!! I'm done!! I've submitted the thesis!! woohoooo!!! :D



legaaaaa kepala otak! eventhough arinih mentally exhausted giler2! tido lambat+bangun awal+sejak bangun tido duk ngadap benda alah tuh jer, till 4.45pm! berlari2 jugakla nak submit kat coordinator tadi!! takut dia balik+me kena g skool lagik esok! hahaha papa t (my coordinator) terkezut gilos!! sebab saya lah org pertama yg submit thesis utk thn nih! hahaha tak terkira brapa kali dia duk ucap well done, fantastic brilliant etc etc.... siap suh balik bercuti dan rest betul2+jgn stadi lagi (yeay!).... :D hahaha actually due date end of august, tp me malas nak tangguh2,better siapkan cepat2, anto cepat2...sbb nak berjoli loli laks lepas nih!! :))

my SV lagi best, siap pesan jgn stadi for the viva masa cuti nih, hinggalah dlm flight otw ke london nnti!! hahaha mama p siap nak tolong bodek2 colleague dia (yg jd examiner saya nnti) suh tnya soalan senang2 jer masa viva nanti! sbb dia ckp saya dah work hard, so not fair kalo kena teruk masa viva!! yeay!! :P

i lebiu la mama p, papa w dan papa t!

disebabkan saya hepi gumbiraaa harinih,
so saya nak tayang saya punya rewards.. (eventhough self rewards+dah beli siap2 sebelum siap kerja pon lagi sbnrnya!hahaha) :P




my new baby... *wink*













org ckp bayi ibarat kain putih...







yg perlu dicorakkan... :P







tp definitely saya takmo corakkan baby saya nih!!






:P







dahla dapat murah lak tuh!!! :))





a really good bargain!!
(...and investment?! errr ada ker org invest beli bags?? hahaha)
















yeay!!



amacam? ok tak? sungguh suci baby nih!


putih bersih!! even di sebalik sampah sarap dan longgokan barang pon still nmpk brilliantly suchi! hahaha :P *wink*






i'm a happy bunny now!
errr... shall i start singing raya songs now? :P

12 comments:

littlehumblelynn said...

DR,

wah congrats.......happy for you!!and jealous tgk si putih gebu itu...

Aini Amir said...

cntiknya si putih gebu itu..nak kirim kak

kucingorengemok said...

eh, lebih baik tak payah pakai henbeg tu biar ia kekal putih bersih, hihi

Wan said...

lyn:
thanks!!! :)

aini:
tenkiu!!! nk kirim? kena tunggu g outlet dulu lar (tu pon maybe lambat lagi).. nnti sy info2 kalo nak g.. :)

KoG:
kena basuh tangan bersih2 baru leh pegang bag nih! :P

naza said...

Cantik!! Penat teka tp
mmg dh agak yg tu pun..Lady Dior tuh but kene belai betul2 laa kang kotor susaah!! Hehe..
N congrats sbb dh berjaya siapkan thesis so happy jolly..if sempat kite jumpe la nnt bukak puasa ke!! Safe journey!! ;))

awanis said...

cun bangat!! i suka suka suka.. wan telah membuatkan ku meroyan jugak.. hehe :P
anyway, congrats dah siap thesis and selamat joli katak!

Wan said...

naza:
takyah berteka teki lagi... dan mmg nak kena belai sepenuh jiwa raga, putih tu!! dahla lady d lak tuh! heheehe and lets meet up!!! :)

k.awanis:
thanks! apa lagi kak, sila2, help yourself! ;)

S.u.F.e.E said...

wan

congrates!!! so happy for you :)
tak sia2 cikputih siap sedia menunggu

sila cepat2 reward diri senirik lagik

sahabat kecil said...

nk balik ke? jeles!!! huh:(
btw, lawalah si puti gebu tu..bape eh? coz i will go there on 23 sept ni..hope still ade lagi kat sane..geram sgt tgk..tomei!!!!

Nana said...

ooooo cantik!! wahhh dapat lady dior range pulak tu memang berbaloi!! its a classic babe a definite keeper! jaga kat handle dia tu yang first kotor. memang best reward u!!!

Wan said...

sufee:
tenkiu!! me happy for myself too! hahaha :P next reward tunggu next year la pulak kot.. penuhkan tabung dulu.. hehehe

sahabat kecil:
dah kat mesia nih!!!! mmg bestla mesia nih! hehehe ;) nak g bicester ke sept ni? good luck!! :)

nana:
thanks!! tu la,mmg kena jaga betul2 ni.. tp sbb dior, maybe takleh pakai selalu sgtla kot.. hehehe

Wan said...

sufee:
tenkiu!! me happy for myself too! hahaha :P next reward tunggu next year la pulak kot.. penuhkan tabung dulu.. hehehe

sahabat kecil:
dah kat mesia nih!!!! mmg bestla mesia nih! hehehe ;) nak g bicester ke sept ni? good luck!! :)

nana:
thanks!! tu la,mmg kena jaga betul2 ni.. tp sbb dior, maybe takleh pakai selalu sgtla kot.. hehehe