Monday, August 16, 2010

Tersadai di balai polis@1.30am!

First week balik mesia, dah terjadi perstiwa yg agak kurang best... :( yup! saya tersadai di balai polis klang pukul 1.30pagi!! :((


sebabnya saya...




ACCIDENT!!!



seb baik bukan saya yg drive, tuan punya kereta yg drive.. :P cuma agak trauma la, sbb dah lama tak naik keta (pathetic kan?hehe), tetiba skali naik dah accident! huhuhu dahla saya yg jadi co-driver masa tuh.. tp mmg takleh nak elak pon.. accident ngan motor, kebetulan masa tuh ada accident+jalan jem... motor tuh menyelit2 tetiba cam dia lost balance, terus jatuh betul2 depan keta.. terus terseret motor tuh dan kemek bumper depan keta.. seb baik tak terseret mat motor tuh skali, kalau tak tatau la apa jadi...

alhamdulillah semua org selamat..

keta siap kena tow lagi.. masuk worksyop 2-3hari..


keta nih dah tak dara lagi... hehehe :P



officially tuh hari badluck of the year kot? dahla pagi tuh application visa kena buat balik semula sbb ada problem.. mlmtuh pulak, accident!

sedih betul!!

2 comments:

littlehumblelynn said...

Drwan,

alah siannya.........xper,there is always silver lining behind the scene..t.care!

Oyis said...

ya Allah!

sejak duk UK ni mmg x pakai kereta, so bila balik msia hari tu, mmg seriau tgk jalanraya huhu.

take care