Saturday, August 14, 2010

wuhuuu!!

Akhirnya saya selamat berada di tanahair terchenta, bumi Mesia!!dah seminggu lebih dah pon! :)) agak bizi nak catch up dgn semua benda.. tp apapon mmg best! :P

flight balik aritu pon superb! balik naik omanair, kebetulan diorg baru launch new route to kl, so dapatla promo price yg tersangatla murah! service mmg superb! flight pon baru teramat baru.. siap boleh guna mobile phone dan ada wifi lagi dlm flight tuh! canggih gilos! :) food mmg sodap, dahla siap dapat 4 heavy meals lagik! saya mmg suka jer kalo dapat makan sedap2 dlm flight.. hehehe apapon, mmg highly recommended!! even mat saleh* yg duk sebelah masa otw balik tuh pon puji melambung2 ngan omanair.. :)

nnti saya tempek pics flight.. tunggu balik london la kot, sng nak haplod.. laju sket internet.. tetiba cam miss internet connection kat uk.. other than that, semua benda bestt kat sini!


bertambah bestt bila dapat duk kat umah sendiri kat cheras nih.. :)




*mat saleh nih siap pandai cakap melayu lagik tuh! dia mmg suka gilos ngan mesia, everything pasal mesia dia tau,siap ajak borak pasal politik, travel, ekonomi mesia lagik... cam dia lagi banyak tau pasal mesia banding saya.. hehhe mat saleh ni termasuk kalinih dah 6kali dtg mesia.. tetiba bangga ngan mesia* patriotik gilos* :P



p/s: cuma agak kena biasakan diri ngan cuaca mesia lak kot.. most of the time terperuk dlm aircond jer! hahahaha bluek! cam poyo je kan?* :P

p/ss: ada peristiwa menyayat hati yg berlaku first week balik nih... peristiwa yg agak tidak best.. nnti saya sambung citer.. :(

8 comments:

dxoul lacruz said...

wah..bestnya kak wan. citer lah peristiwa yang menyayat hati tu. me likey gossip...

naza said...

ape yg tak best!! gossip plss..fb pon boleh!!

Wan said...

naza & dxoul:
bukan gohsips opis lar.. lom smpai ke opis lagik nih.. dah jejak kaki kat opis nnti leh gohsips lagi best dan panas2... nih gohsips suam2 kuku jer.. hehehe :P

ermmm... u all posa ok ker?kagum2... :)

Oyis said...

wah seronot la k wan posa di msia ek. balik sini semula lps raya ke?

Akak Ratu said...

salam wan, welkam back... wahhh dah blk ya... nnt bole la jumpa2... klu nak buka posa sama2 calling2 akak kat blog ya ;-)

kucingorengemok said...

dah berapa banyak item dalam list bawah tu dah boleh cross out? :)

littlehumblelynn said...

welcome back..chef wan x mo wat makan2 ke??(wat muka x malu..)
heheh..sajer jer..tau org tuh nak JJCM seluruh msia..berapa lama cuti?

Wan said...

oyis:
alhamdulillah, mmg sonot! hehehe balik london semula 1week lepas raya..

akakratu:
insya allah, kalo tak tahun nih, tahun2 depan ok kak? thn ni cam tak sempat jer, nih pon dah ada panggilan pulau ajak balik ke ganu.. aktiviti cam padat sangat! hehe

KoG:
boleh tahan gaklar prestasi so far! hehehehe nnti kita hapdate,ok! :P

lynn:
insya allah bila dah balik for good kita wat makan2, ajak ramai2.. skang ni duk umah tak sempurna sgt, cam setinggan jer.. duk celah2 kotak, umah dah setahun kena tinggal! hehehe :)