Sunday, August 29, 2010

Love affair!

let the love affair begins...
permulaan yg penuh nikmat!




love at first bite!
keindahan rasa yg pertama...





i'm loving it!





currently we are head over heels over this...











the best burger ever tasted!!!! kudos to McD malaysia!! kat uk takde nih!! :P

sedap giler okeh!!!!! mmg da'boom/world/superb punya burger! lain dr burger2 lain! grilled chicken fillet kat tgh2 tuh mmg lembut dan tersangat juicy, melt in your mouth! rasa dia ala2 chinese food pon ada jugak! highly recommended utk sapa2 yg belum pernah try lagik!


p/s: kitorg mmg tgh gila makan nih skang nih.. termasuk yg dlm pic atas nih, dah 8 bijik saya dan hasben telan (sorg 4bijik!hahaha!)!! nih pon still rasa nak makan lagi, mmg tak puas makan burger nih!!! seb baik la pasnih setahun dah tak jumpa McD, kalo tak sure pengsan bila naik weighing machine tuh!! hahahaha

7 comments:

Pinkwatch said...

betul.. start mkn ni masa hari kedua dia kluarkn.. lepas tu selang sehari g mkn.. announce dlm fb, semua pakat g serbu... pastuh semua dh addicted... hehehh :) skrg moreh pon, selang 2-3 hari g cari nieh...

mJ said...

tak penah lagi rasa menda alah nih...

kucingorengemok said...

kita belum rasa, kasi can orang yang tak dapat makan benda ni kat uk rasa dulu, hehe :)

Wan said...

pinkwatch:
kannn.... mmg sedap sangat!! dah addicted gak skang ni! everytime lalu dpn McD sure rasa nak singgah beli! hahaha

mJ & KoG:
wajib try rasa! sbb mmg sedap.. hehehe :)

Nana said...

hehehehe bestnye! cerita pasal makan aje! isk! jealous betul lah!

I tell you bulan posa ni nak tengok blog orang kena tengok lepas buka. kalau tak memang lah tak kuat iman! hehe!

BlisteringBarnacles said...

Ermm... I think this is a bit over exaggerated, dont you think? :P

The chicken fillet tu memang lembut tapi bimbang kalau ingredient dia 1/2 fat! becoz tooooo soft sampai lagi lembut dari roti!

Whatever Spicy Mc Deluxe jugak yang world..

che'puan Idot said...

wan i setujukkk
i pun masuk ni dah tak terkira makan.
sodapppppp juicy tak kering