Thursday, February 3, 2011

Me birthday.

Happy Birthday to me!! 
Happy birthday to me!! 
Happy birthday to me!! :P


My birthday harinih.. nih kali ke 3 berbesdey kat London. malas nak citer yg ke brapa,tp kalo rajin nk tau jugak, sila godek2 blog nih, nnti jumpa la angka keramat ku tuh. hahaha 

 
The celebration??
Sorry morry not in the mood to celebrate pon! Tgh bizi, takde mood nak ponteng semata2 utk celebrate. even nk kuar dinner pon malas,sbb slalunya balik skolah terus collapsed sbb penat! Pepagi buta bangun makan nasik goreng+campak ayam masak beriani dlm slow cooker utk dinner. lepastuh terus g skolah and terperap kat lab, pulun utk siapkan labwork! coursemates semua duk sibuk halau ai balik suh celebrate with hubby. siap ada yg offer nak tlg buatkan patients lagi! cuma seb baik ptg td sorg je pt yg turn up,so boleh lar balik awal. errmm tuh pon berjaya larikan diri dr inchik L, kalo ikutkan dia kompom terperap kat lab sampai kul 5!! hahaha wokeh..wokeh.. nnti minggu2 depan ai behaveeee lar inchik L yer?! ai dah terperap kat lab since 11am lagik takkan nak kena kasik duduk situ sampai 5pm kot?? kasi can la nak balik awal sbb besdey kan.. :P

Balik umah, mr hubby duk sibuk masak2 (preparing dinner for me! thanks yang!!) sambil kemas2 umah.. pastuh tetiba jer kan ternampak sesuatuuuuuuuuuu.. 





serta merta sengih sampai telinga!!! hahahahhahaha :)))






cam tak caya jerr benda alah t.o.d.s nih wujud kat dlm umah nih!! and ofkosss ai sukerrrr giler!! si dia ckp ada spesel promo, dapat additional discounts on top of the outlet price!! dahla memang dah lama duk aim nak yg ni!! hmmmm tatau bila dia pergi, cam tetibeeee je kannnn dah beli.. terharu gilerr!!! :))


new restyling d'bag media. 
for me birthday. 
a great surprise for the great year ahead!
thankss soo much yang! 
ailebiu!! :-*
(cam tetibe je nk lebiu2 kat dlm nih. nmpak sgt mata kebendaan kan. hahaha muntah darah ler korang! yg penting ai hepiii on my besdey! alhamdulillah!! :P)

11 comments:

naza said...

Gosh gile best ade org buat surprise!! U one of the luckiest girl dpt hubby suke surprise handbag!! Bravo En.Marwan, i tumpang gembira..hehe..(berangan bile la laki aku nk buat surprise..tp x sedar duk kebas duit die tak hengat!!:P)
Nway Happy Birthday, jgn pulak tido peluk d-bag ni, gi peluk cik abg tuh!! Wkakakaa... Enjoy ur day!!

Aswani said...

tidur awal ler mlm ni jwpnya, malam jumaat lak tu kuakuakua

Wan said...

isk isk isk... kengkawan.. sila jgn tukar blog nih kepada blog 18sx yer! muahahahaha :pp

Nana said...

LOL!!! Happy birthday to you!!! Wahh dapat surprise hehe! Pandai nye dia pilih! memang cantik! Hope you have a wonderful year ahead my dear!

azila ismail said...

kata doh.... hehe

mJ said...

makkkk aiiii so lomantikkkkkk....congrats for the new baby...btw happy belated birthday...sorry sgt lama dah tak jengok dunia blog nih

miSs inTerpReted said...

happy birthday!!!

and i LOVE your bag.... :)

mohdandmeriam said...

salam ja..happy belated birthday..cantik handbag tu..memang wan pandai memilih..ada taste..hehe..mentang2lah anak mama..puji melangit..memang ja dan wan pandai bab membeli ni..semua pilihan superb..

Oyis said...

happy bday kak wan!

Wan said...

nana:
thanks dear! boleh la kan.. :D and hope the same goes to u and your family! :)

azila:
hahahha syyyh! :P

mJ:
thanks babe!! btw nnti i reply your mail! :)

sabb:
thanks! :)

mama:
tenkiu.. alhamdulillah murah rezki ada org nk belikan.. :)

oyis:
trima kasih oyis!! :)

zailamohamad said...

happy belated birthday Wan!!
serious berkenan ngan handbag baru tu;) pandai husband u pilih!!