Sunday, November 15, 2009

My newborn baby P..

Errk..hari nih dah berjaya dapatkan a new baby girl,her name is baby P. :)) and surely she will be my helper in the future kelak. Alhamdulillah.

So without further adue, just would like to introduce my newborn babygirl...


Full name: Prospero binti Kenwood
Jantina: Girl
DOB: 15 November 2009, at 3.30pm, in Barking.
No. Surat beranak: KM265.

My newborn baby, in her crib. she is so adorable and sturdy little gurl!

she has a marvellous body, and beautiful skin colour as well! we think she will fit nicely in our BTHO home nanti..


Tapi part yg paling best, sebab my baby nih pandai buat semua kerja dan tersangat 'bertenaga' dan powerful berbanding kawan2nya yg sekaum dan sejenis...

my baby as a mixer.
siap ada K beater, angled drive whisk dan dough hook. dan siap ada function electronic sensor lagi,so i dont have to worry bout changing her speed during mixing! dan siap ada splash cover jugak, on top of the stainless steel bowl tuh!

my baby as a blender.

my baby as a food processor, for slicing, grating and rasping.

and also as a juicer.

dan nanti2 kalau ada duit lebih, i ingat nak belikan accessories utk my little baby nih jugak. byk accessories utk baby gurl nih.. :) even accessories lama abang2 dan kakak2 dia jugak boleh dia pakai. bagus betul!! dan memang murah nak dapatkan baby nih kat uk, compared to malaysia,since memang asal usul baby nih dr UK pun...

ok, so layan video my baby in action.. errm.. actually this is her sis in action, same design except for body colour.~my baby has a more attractive skin tone! :P*wink*





I'm so happy to have u in our family!! :)) *beaming*

8 comments:

naza said...

superb!!sh bilalah aunty nk ade baby girl like baby P nih!!leh ksi kwn kan?kan? ;P

dxoul lacruz said...

wow...multitasknyer!

apa ciri2 dia baby girl..tak nampak pown!

Hana Yusuff said...

wauu...
bestnya baby ni.. tertarik la pulak.
berapa ye price dia?

wan said...

naza: cepatler aunty..tak sabo nak dapat kawan baru neh! :P

dxoul: yup, dia budak yg serba boleh. ciri2 girl? mana boleh tunjuk, malu la dia nanti!! :P

hana: best!all in 1! lagi murah dr mesia, kat mesia dlm RM1700, tp sini leh dpt dlm 1/3 jer harga mesia...

naza said...

giler la kt msia 1700???ni mmg kene beli ni..bile la nk ade mase browse online nih..kalau beli sama cam baby P mak die marah tak??hehe..

wan said...

hehehe yup!1700 (tp tuh harga baca kat blog jual brg online, tak official la).. tuh yg cam beli jugak tuh.. beli la sama pon, tak kisah, nama lagi sehati sejiwa seopis dan seperjuangan sopping.. :))

Hana Yusuff said...

mak ai ..mahal nye.. tp perasan juga kalau kenwood yg cam gitu kadang nampak dalam 2000! ni nak kena masuk dlm wishlist la ni. semangat dah berkobar2 ni.. hehe

idavda aguilera said...

salam,

kat uk brapa harganya sis?