Friday, June 11, 2010

Cobaann....


Cobaan betul la..


yang memang betul2 menguji kesabaran..


sehari dua nih mmg duk discuss pasal nih jer ngan member2..


masa tuh rasa macam dah kuat iman di dada..


dah nekad.. takkan terpengaruh..


pastuh arini bila bukak emel..


dapat lak emel yg menggoda iman.. huh!


tetiba terasa cam iman dah makin goyah..



especially bila tgk cik kak pegang banner berlatar belakangkan kaler merah tu mmg kiut sgt2..







Ya Allah.. kuatkan la iman hamba mu ini.. amiiin!




*the sale starts this Monday, at 8am!*
Senin ni me ada kelas pagi jer, till 1pm. mmg sempat sangat2 nak g first day tuh.. bukan nak beli pon, ok gak kan kalo jamu mata jer.. saja nak test power, blh tgk tahap keimanan & kekuatan minda kan..kan..kan... at least iman dah cukup kuat utk tidak ponteng kelas pagi senin tuh :P (cam sblm2 ni siap ponteng lagik! hahaha..) tetiba rasa cam tak sabarrr laks! hahahahahha oppss!! :P

6 comments:

mohdandmeriam said...

salam ja..hehehe..buat tak nampak lah..ada lagi ke wish list tu..kata dah habis..hehe..gitulah kita orang perempuan kan..

Aswani said...

ala ponteng je, hari tu org lain ponteng, ni turn ko pulak hehe jom teman aku kihkih!

Wan said...

mama:
wishlist mmg tak pernah habis! esp kalau ada sale.. heheheh

wani:
takleh ponteng lar!! (mode budak baik).. dahla senin ni atuk W yg jaga klinik, kalau papa T ok la jugak, at least dia takde buku 555! :P ko nak g q ke? sila turun awal sket, kul 8dah stat woo!isk..cam tergoda gak nih! hehehe :P

naza said...

ishh tak aci...kata tamau pegi..arrghh i've clinics am/pm..why la this time on monday..tak penah2!!!!
kalau nk test power pegila tak bwk debit card..hehe..
kalau ade rembatan tayang cepat!!
sob..sob........... ;(((

Nana said...

aik? you all semua tak jadi line up? why lah??? I baru berangan nak tengok you all punya hasil rembatans hehe!

Anyways, I dapat masuk awal .. hehehehehe wooooooooo hoooooooooo!!!

zailamohamad said...

dapat g tengok saje pon dah suka;)