Friday, June 4, 2010

Tarikh keramat...


Alhamdulillah, tarikh keramat 4 JUN telah kembali menjelma!!
Rasa cam kejap jer, pejam celik pejam celik dah 4 Jun kembali semula! :)





Yess! Today is our 6th anniversary! :D
sorry ler, tak pandai nak tulis lomentik2 kat belog!:P










err... mesti ramai yg bizibodi nak tau dapat hadiah apa kan..hehehehe
jawapan dia, takdak hadiah!! ...





but...





we are going to...err.... (belatedly)...errr... celebrate next week, in a romantic place somewhere in europe!! :P can't waittt!!!




...and....




he also said i can claim the pressie later during the summer sale!!
wooohooo!!! how romantic is that?!! :))


9 comments:

mohdandmeriam said...

salam ja..happy anniversary..nak pergi mana ni..jangan lupa undate..

:: LadyVerde + Mr.Doc :: said...

happy anniversary babe!
wish u both more wonderful marriage years ahead!!! :D

n owhhh best nyeeeeee anniversary vacay! i always love anniversary vacay...perasan extra romantic plak...hahahhaha

so where to darling?!?!?!

pressie boley claim summer sale ok apeeeeee!!! so mesti mcm2 dah terpikir tue kan :D

zailamohamad said...

happy anniversary to both of you..moga makin bahagia bersama selama-lamanya;)

Wan said...

mama:
thanks! sure akan update.. cuma maybe lmbat skit la, citer salzburg pon terbengkalai lagi 2 episod! hehehe

verde:
thanks babe! tu la, saja2 kunun perasan romentik, eventhough belated vacay kan..minggu ni bizi lak, tu yg terpaksa g next week.. :) errmmm actually cant wait for the summer sale jugak nih!! and yup! mmg dlm kepala dah mcm2 pikir nih!! hahahha :P

zaila:
thanks dear!

miSs inTerpReted said...

happy anny!!!!

and selamat bercuti. :)

Oyis said...

happy anniversary wan. bestnya, dpt present style open ticket, nnt bole claim hadiah masa dah betul2 jumpa apa yg disukai. nnt dah jln2 update la kat sini :)

wan_syahira said...

eppi anniversary...

seronok nye dpt smbut kat luar...huhu

ainoriza said...

Anniversary kita sama :-) happy anniversary (belated) to both of you! :-)

Wan said...

miss interpreted, oyis, buya:
thanks!!

ainor:
thanks!! and happy belated anniversary to u too!! ermm nak tumpang baca blog, boleh? (muka tak malu!hehe)