Sunday, June 27, 2010

Diari org malas (1)

  • Breakfast : Royal Gala Apple (yup, just 1 apple!) from New Zealand yg dibeli di tesco express barking ptg smlm.
  • Lunch :
    • nasi-hari-khamis-yg-digoreng-dgn-sotong-dan-ikan-bilis-even-bawang-pon-tak-ditumis-terlebih-dahulu..
    • kopok keping yg hampir kehabisan stoknya di rumah.
    • kari ayam-hari-khamis-yg-tak-kehabisan-dlm-fridge.


  • Dinner : Megi tomyam yg hampir tamat tarikh luputnya yg dibwk dr mesia tahun lepas.

*Burrppp!!*



persoalannya:
  • adakah saya mampu menjadi kaya dgn mengamalkan diet spt tertera di atas?
  • adakah mampu saya bertahan selera dlm mengamalkan diet spt tertera di atas?

namun yg apa penting, ianya adalah halalan toyyiban serta tidak menyebabkan food poisoning yg teruk... hehehe :D

...sama-samalah kita tunggu dan lihat.... :P



p/s: air coke ditambah ngan ais yg banyaaakk adalah amat lazat sekali utk diminum dimusim2 summer nih.. [iklan free].

5 comments:

mohdandmeriam said...

salam ja..hehe ketawa mama membaca n3 ni..tak apalah tak kaya salkan bersyukur dgn apa yg ada..
makan macam ni pun kenyang juga kan..tu yg penting
lagi pun tak lama lagi pulangkan ..

zailamohamad said...

hermm, tengah save duit untuk sesuatu kah?? hehehee

Oyis said...

am having one right now! (iced coke). sgt la nikmatnya di tgh2 heat wave ni, esp when x dak kipas or aircon in the house. perfect! hope k wan enjoy ur glass as much as i am enjoying mine :)

kucingorengemok said...

"tidak menyebabkan food poisoning yang teruk" kah kah, sikit² cirit takpe la kaaan?

naza said...

eii tension sbb kitorang xleh minum coke kt rumah..byk budak2..huhu!!nk minum gak yg penuh ais!!!! ;(