Tuesday, June 29, 2010

cik berry-berry

Tatau naper, lately asyik duk terkenang kat cik berry-berry jer.. apa nak jadi nih?? cam dah nak jadi ala2 angau jer?hahahaha rerasanya la maybe sbb kesan penuaan kot? kekekeke :P



uwaaa!! sungguh angau ngan cik berry-berry nih...



so simple.
but yet elegant.
and so conservative! and that's soooo english! hahahaha
yummy! soooo berry-licious!!



perlu ke tak perlu saya beli??? kat bicester tgh ada sale nih! tp tataula cik bayswater ni ada sale ke idaknya.. slalunya cam susah nak sale, esp kalau brown colour nih..



hmmm... kes berpuncanya angau sebab ternampak my colleague's wife duk carry mulberry hobo. ok fine, tak kisah la.. mmg geng2 tok arab nih kaya raya kat sini.. just imagine, satu riyal duit diorg, bersamaan GBP2!! dan gaji dentist cabuk pon dah bleh dapat 13k riyal!!! so u all convert la sendiri brapa pounds diorg dapat per month!!!!!! isk... tp jd jeles stress sbb dia main campak2 jer dlm surau. yup! dia bwk mulberry hobo utk ke kelas jer okeh!! sumbat buku2 penuh kat dlm tuh!! cam tak sayang lansung!! gaya cam bwk bag harga 10-20hengget jer!!! mmg guna lasak okeh! siap tinggal2 camtuh jer kat dlm surau! isk... serious cam nak nangis saya tgk! stress!! isk...isk...isk.... *sigh*


cik kak tu punya camnih la.. ok jugak kan.. lagi saya suka cik bayswater kita nun.. me takde lagi shoulder bag yg jenis cam bayswater tu.. bag kaler brown + soft leather + spacious camni pon lom ada lagi.. alang2 duk uk, baikla kita support barang2 tempatan kan, scr tak lansung boleh gak contribute income satu-dua pence kat cik david cameron utk olimpik 2012 nih.... oppss!! :P



erkkk...

hmmm...

erkk...

dahla my finance minister tgh bercuti panjang skang ni.. perlu kah saya amik kesempatan ni utk songlap duit merembat?? consider upah sbb kena take over his ministerial job for 1month++ nih! :P dan guilt free la kan beli masa bos takde (errr... at least till he comes back!)... hahhahahahahaahha :P



*wink* wink* wink* :P









*nak tunggu cik C lambat sangat, ok gak kalo bleh layan cik berry2 dulu kan.. hehehhe :P





6 comments:

isz_3707 said...

cik ysl muse 2 pun comei gak ;)

Nana said...

heheheh save untuk cik C lah .. heheh! Bukan hari tu you nekad nak beli dengan Naza ke hehehehe!!

Mulberry hari tu kat Selfridges ada sale .. but I tak perasan how much is the reduction.

naza said...

tu la save..save...

Aswani said...

aku pun angau jgk :-0, rasanya nk murah x masa christmas sale?

Wan said...

isz:
yup! muse pon comel! tp cam lagi berkenan kat bayswater ni.. :D

nana:
mmg nekad nak beli C. tapi tabung tak penuh2 ni dan cam dah gatal tgn lama tak beli bag! hahaha sungguhla tak berdisiplin! :P

naza:
jom!! sila bg tazkirah sket kat yours truly nih.. tak insap2 lagi nih!hehehee :D

wani:
tak sure.. aritu ada sale kat bicester, tp certain2 colours jer+tak byk choice. kalau saiz kecik slalunya ada la sale..

si chantek izza said...

owh, cis.. bahaya sebut beri2 ni .. ingat kena diarhea ke kan.. hohoho!