Thursday, June 17, 2010

lumrah hidup.. :D [tajuk cam poyo jer!]

Tetiba sejak balik bercuti last week ni mood nak membelog-belog nih cam tergendala seketika.. mood nak bersosial pon kurang dah sket.. sbb macam distracted sket lately nih.. ngan thesis pon tonggang terbalik lagi!dahla ada lagi sebulan setengah jer utk siapkan write ups!! Urghh!!! mati ler camnih!! :((

biasala kan, hidup ni ada ups and downs dia kan.. kadang malas, kadang rajin, pastuh malas balik [tp cam malas jer yg banyak!hehehe]... kadang hidup senang lenang, kadang hidup merempat..


kekadang dapat berjoli-loli..


kadang tuh dapat hidup mewah..


tp kekadang tuh turun lak jd low class; dapat gak la rasa 'hidup merempat' di negara org, agaknya camni la perasaan mat2 indon, bangla kat kl tuh kot... :P *insap seketika* [masa nih takde org nak amik tau, takkan nak cerita kan..]



okies.. tgh nak cari mood blogging balik nih.. al maklumla skang nih asyik2 bizi ngan berdiskusi pasal beratur, plastik bag kaler kuning/hijau, dan jugak citer2 pasal benda berkaler hitam besar berquilted dgn silver/gold hardware tuh jer! hehehehe


errmm.. Sabtu nih, target nak kumpul plastik kaler hijau lar barang selai dua! :P weehoo!



p/s: adik2 dan kakak2... gmbr2 kat atas tuh takde kaitan lansung antara satu sama lain. 3rd pic tuh bukan kat dalam eurostar pon, tp dlm keretapi somewhere in... errr...errrr.. India Belgium!! nnti2 la saya citer! :D

3 comments:

kucingorengemok said...

apa lak takde kaitan, kaler tudung sama :)

mohdandmeriam said...

salam ja..seat dlm k/api tu ciput je ke..kalau macma mama tentu tak muat hehehe..nampak macam tak best je..

zailamohamad said...

Biaserlah kan, life ni ada ups & down dia..zaila pon kalo time xder idea sangat nak memblog, mulalah pikir macam nak tutup blog tapi kita xboleh perasaan ini menguasai diri sebab nanti akan ada orang miss entry kita;D