Wednesday, September 10, 2008

the MEANIE tag..

Telah di tag oleh min the meanie.. huargharharhar... okay,alang2 tgh2 buhsan+pening nih, meh nak jawab..

SOALAN DIA: State 15 weird things/ habits/ little known facts about yourself.

Then ada requirement lak..
REQUIREMENT DIA: The 10 people I tag are to then to follow my footsteps and write their own 15 weird things/habits and little known facts.
(tp takleh la... sbb kengkawan blogger tak sampai pon 10 org daaa-tu pun smua dah di tag..)

nih la lebih kurang jwpn nyer...(not in chronological order)
so,I would like to reveal the 15 weird things/ habits/ little known facts about me............

1. aku paling tak suka mengemas.. (proof: leh tgk bukti kat meja opis..)
2. aku lagi suka masak sbb lepas tuh boleh makan... hehehhe
3. aku suka explore & try restoran baru/makanan baru.. (tgk body la wei...hehehhe)
4. aku suka cozy area/house.. best nak lepak2 makan2 tido2 borak2...
5. aku bercita2 nak jadik housewife sesambil wat part time locum bila time rasa bosan.. lom tercapai lagi impian.. (mcm makin jauh jer dr impian...dah ada bond ngan gomen+akan makin bertambah lagi lepas nih..huhu)
6.lagi suka main internet dr tgk tv kalo kat umah..sbbnya kat living area takder aircond, kalo main internet leh duk dlm bilik yg ada aircond...hehehe (im a couch potato..)
7. aku nih anti sosial.sungguh anti sosial.kera sumbang.
8. suka duk kat opis USIM.so enjoyable, ramai kwn yg bleh join wat 'jahat'..
9. sbnrnya tak byk sgt kerja kat opis, tp saja buat2 bizi jer yg lebih...hehehhe
(kalo tak,musti akan dapat timbunan kerja baru...hehehe)
10.tensen gak time duk kat kkm dulu..byk sgt kerja/patients.penat.kurang rehat.kurang borak.kurang enjoy my working life.takde kawan.
(kawan pun kena kawan ngan makcik2 yg dah pencen..but kkm matures me..)
11.aku org terengganu ,bukan klate.
(ramai org silap..apa?kalau nama wan smua asal klate ker??)

12. dulu2 family paksa amik dentistry.tp seb baik ngam soi ngan jiwa dan raga.tp at last jadi cikgu gak...hehehehe
13. sgt suka baca english novel,esp chic lit, ngan romance, tp lately jadi gila baca novel jiwang melayu lak... (malu gak nak ngaku kuikuikui)
14. i am tone deaf! tak pandai nyanyi.tatau any lagu pun,stkt dgr kat radio sbb bosan driving jer..

tapikan...
15.aku rasa susah giler nak cari 15 benda yg tag nih nak.. berasap kepala pikir...lenkali bg la soalan senang2 sket...hehehhe

4 comments:

meanie mean said...

u read wut? novel jiwang melayu???
naper tetiba jati diri malaysia terpancar nih?? huhuhuhuhuuuhuh...abis la..pasnih akak jiwang ber'karet' la....huhuhu

wan said...

hahahaha tuh la psl... i still cant believe it myself!padan muka sbb sblom nih duk kutuk2 lagi org baca..

iza said...

huahhh.. ko jgn min.. nak2 novel ramlee awang murshid tuh.. tangkep jiwa ngeri aku tuh hehe.. busehe k wan!

oyer samat bertabah ye nnt kat sana hehe.. sowi tak dpt anta kat airport ^^

meanie mean said...

ramli awang murshee len la..tuh bukan karet maaa..huhuhuhuh...

padan muka dia..ari tuh tak antar kita g airport...skrg tak nak g antar gak...hhhhuuhuhuhuh