Tuesday, April 13, 2010

Kemaruk


Saya skrgni tgh kemaruk ngan si kecik chumel anak angkat kesayanganku.. :P



Nih semua gara2 penangan cuti Easter 6hari yg tak kemana2 + tak produktif lansung + melepak tak hengat donia tuh..





Introducing...








.. my little sack gurl in My Little Big Planet! :P



*Peace*
Even smpai skrg terus hooked up dgn benda alah ni.. hehehe



...memang tak jadi kerja la sehari dua nih duk melayan si kecik nih.. :(


...dan my literature review pon cam dah ala2 nak terbengkalai!
matilar aku camno nak balik beraya neh!!!! :((
*insappp!!*







Nota kaki:
1.Ya! saya bermain game budak2 kecik.. tapi pedulik la kan, as long as I enjoyed it! :P ~kalau zaman dulu2 saya suka main Super Mario Brothers tuh.. tp game nih 10-20kali ganda lagiiiii superbb!!! no wonder game ni dah lama giler kat pasaran, tp harga still tak turun2 gak.. dah menang byk awards dah pon! :p

2. Kitorg dapat game ni pon free masa memula beli PS3 aritu. takpernah main pon, cuma masa Easter hols last week tetiba terasa nak try dan terus kemaruk smpai skrg!! hahaha

3. Tapi game nih memang best, sebab dia punya grafik mmg superb, 'playground' yg luas- u can go anywhere and do anything- u can even invent your own vehicle, tools etc!! and not only we can control the movement, but we can also control the sack girl facial emotions, head movements and even hands movements (siap boleh wat peace sign lagik tuh..hehehe )

4.Terpikir gak nak try main online, saja2 nak cari new sack frens dan jugak boleh kidnap org lain punya inventions (tools/vehicles), cuma takut kemaruk makin menjadi2 la pulak.. hehehe

5. errrr.. tp kalau sesapa yg ternampak sack gurl saya nih tgh online, jgn lupa tegur2 ek.. kalau sudi share your inventions lagiiiiii saya sukerr!! :P




*sila insapkan saya!!*

4 comments:

isz_3707 said...

my toddler pun kemaruk game ni. dia main kat psp tp xbrapa paham sebab dia xde english language, i pun xtau bahasa apa, so sume yg dia cakap kitorang xpaham ngeeeeee

wan_syahira said...

lagi best dari Wii buyong eh? nak maen gak! nanti da abes exam aku p sane maen game tue...haha

mohdandmeriam said...

salam ja..tu nak release tension ya ja..macam mana dgn projek tu sempat ke hantar sebelum balik malaysia nanti..

mama ju, said...

salam wan

wah dah hebat ni, mama tak pandai pun ngan benda2 ni

Skola tu cantik gak, bangunan yg senget tu nampak unik n menarik.

Kat sana ada pegi carbootsale tak?cetelah sikit...

Jumpa lagi. Seronok baca tulisan Wan.

Kat sini ada org gila juga ngan Linggam, ada jual kat carefour.Mama tak cuba beli lagi,rasa org punya adalah....mama masih setia ngan keluaran bp.